Prawda, super sprawa.Ja też nie ogarniam tych tematow, ale cos mi sie obiło o uszy, ze to chodzi o urzadzenie, które sie podłacza z jednej strony do normalnego odkurzacza, ktorym sprzatasz, a z drugiej strony do nosa dziecka - kosmos [emoji28] osoby, ktore mialy z tym doczynienia niech nam potwierdza czy to prawda [emoji3]
reklama
Gocha291991
Fanka BB :)
Ja mam 26.10 wizytę już się doczekać nie mogę. Chciałam wcześniej ale dr powiedział że jak serduszko nie będzie jeszcze biło to będę się tylko nie potrzebnie denerwować a po co mi to .Według kalendarzyka 20.06ale nie jest to jeszcze niczym potwierdzone, usg umówione mam dopiero na 04.11 żeby mieć pewność, że już będzie tam serduszko
Z tym lenistwem doskonale Cię rozumiem, w domu nic nie chce mi się robić, w pracy też na pół gwizdka, a dzisiaj nawet nie poszłam, wzięłam na żądanie
U mnie dodatkowo dochodza okropne huśtawki nastroju, że śmiechu przechodzę w płacz i to zupełnie bez powodu
Biedne te nasze chłopaki, ale cóż.. Ja dla żartów w takich sytuacjach mówię swojemu "to Ty mi to zrobiłeś!" .
To Ty mi to zrobiłeś zapamiętam
To ja jestem kwoka raczej nigdzie nie wychodziłam bez młodego bo źle się czułam bez niego. Myślałam ciągle czy nie płacze , czy jest ok. I nie mogę powiedzieć że nie miałam życia. Byłam bardzo zadowolona. Jak młody skończył pół roku było rozszerzenie diety to było już całkiem łatwiej. W nocy wstawałam ja, bo mąż pracował. Więc musiał się wyspać, a ja w dzień miałam drzemkę z młodym.Ja miałam kilka butelek od razu i szły do zmywarki te, które były już użyte, ale też karmiłam piersią. Tak, jak pisałam, ściągałem, bo chciałam mieć życie, wyjąć do galerii czy po prostu w nocy się wyspać i wtedy mąż wyjmował moje mleko z lodówki i podgrzewał
Proszę Cię nie strasz mnie moje dziecko jak skończyło pół roku to coś mu się odwidzialalo i zaczął się budzić... Nawet 10-14 razy w nocy zaczął przesypiać noce jak skończył 4 lata.Zazdro moja dwojka w nocy budzila sie dluuuuugo co prawdw statszaka karmilam 13 miesiecy i w nocy jadl roznie ale czasem i co godzine. A corke tylko 4miesiace a mm i tak jadla co pare godzin wiec nie ludzr sie ze moje 3 dziecko bedzie spalo cala noc bo to rzadkosc xD
Domi_Polka
Ja rzadko kiedy spałam na początku . Pierwszych 2 miesięcy życia młodego prawie nie pamietam. Spałam po 3h na dobę. W dzień gotowałam, sprzątałam , itd, a w nocy młody praktycznie nie spał i z zegarkiem w ręku jadł co 2h przez cała dobę. A każde karmienie to Ok 20-30minut
No kazde dziecie inne mi sie trafily egzemplarze tzw HNB wiec wrazliwe i trudne dzieci ale rodza sie tez i aniolki czego sobie o wszystkim zyczeProszę Cię nie strasz mnie moje dziecko jak skończyło pół roku to coś mu się odwidzialalo i zaczął się budzić... Nawet 10-14 razy w nocy zaczął przesypiać noce jak skończył 4 lata.
Mała.czarna
Nie straszcie mnie z tym spaniem
U mnie przez pierwsze 6 tyg jadł całą dobę co 2 h i przy piersi spędzał oh godzinkę. Ale starałam się szybko ogarnąć w domku i spalam też.Ja rzadko kiedy spałam na początku . Pierwszych 2 miesięcy życia młodego prawie nie pamietam. Spałam po 3h na dobę. W dzień gotowałam, sprzątałam , itd, a w nocy młody praktycznie nie spał i z zegarkiem w ręku jadł co 2h przez cała dobę. A każde karmienie to Ok 20-30minut
reklama
Domi_Polka
Mój były to był panicz i musiał mieć ciepłe jedzonko jak wrócił, na kolacje coś i śniadanie. Ja nie wyrabiałam psychicznie , w dodatku daleko od rodziny, nie chodziłam nawet na spacery... cieszę się ze teraz mam mojego narzeczonego, zupełne przeciwieństwo byłego. Myśle ze po porodzie dużo mi pomożeU mnie przez pierwsze 6 tyg jadł całą dobę co 2 h i przy piersi spędzał oh godzinkę. Ale starałam się szybko ogarnąć w domku i spalam też.