reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe mamy 2021

Ale dziewczyny naskrobalyscie po całym dniu nie nadążam za wami 😋
U mnie z objawami średnio tylko ciągle wzdecia, piersi prawie w ogóle 😐 no i zawroty głowy w poprzednich to ja wiedziałam co to ciąża a teraz no może jeszcze włosy lecą strasznie a poprzednio to narzekałam na ich nadmiar 😕 do tego przetłuszczają się
Zdecydowałam się z mężem też na test nifty pro trochę będzie stresu ale później odetchnę

reklama
Ale mnie aplikacja Glovo zrobiła w balona. No nie mogłam przeżyć bez mc dzisiaj wiec zamówiłam z dostawa i co???? Pobrało kasę z konta a w aplikacji nie ma zamówienia 😳 napisałam do nich, i zwrócą kasę uwaga !! Do 14 dni.... masakra

No ale narzeczonego wysłałam samochodem po zamówienie na nowo 😂 musze zjeść No!

Czy wy widzialyscie nowe obostrzenia?! Oglądam tv i płakać mi się chce. Za niedługo wprowadza stan wojenny. Będziemy siedzieć w domach i robić to co nam każą. 😢

Ale mnie aplikacja Glovo zrobiła w balona. No nie mogłam przeżyć bez mc dzisiaj wiec zamówiłam z dostawa i co???? Pobrało kasę z konta a w aplikacji nie ma zamówienia 😳 napisałam do nich, i zwrócą kasę uwaga !! Do 14 dni.... masakra

Czy wy widzialyscie nowe obostrzenia?! Oglądam tv i płakać mi się chce. Za niedługo wprowadza stan wojenny. Będziemy siedzieć w domach i robić to co nam każą. 😢

Oooo nie:/ nic nigdy z Glovo nie zamawialam, ale jestem pewna ze zwroca kase.

Ehh ja czuje ze cala zime do przyszlej wiosny przesiedzimy w domach.

Nic nie mów... świadkuję przyjaciółce za tydzień. Załamałyśmy się...

No cos za cos.. na pewno bedzie mi dziwnie i bede sie musiala do tego przyzwyczaic:) nie znalazlam innego takiego lekkiego.. jeszcze jakby to bo moje pierwsze dziecko to nie patrzylabym tak ma wage ale jak mam juz dwoje ktorych tez musze pilnowac przy schodzenii i wchodzenii bo sa mali to musze szukac lekiiego bo inaczej sie zamecze bo pare razy dziennie bedzie trzeba wychodzic..:)
Myślę że dobrze to rozkminiasz[emoji16] ja mam leciutką spacerówke (jedna z lżejszych na rynku) i kupię do niej gondolę, która też jest lekka. Wlasnei też dlatego że trzeba znosić po schodach plus drugie dziecko za rękę

reklama
Do góry