reklama
A to jeśli jest się w czerwonej, nie ma ślubów?Jak czerwona strefa to już nie poświadkujesz jej niestety
Aaa, okej, bo już myślałam, że na ślub pojutrze nie pójdęJeszcze żółta poświadkować poświadkuję, ale najwyżej wesela wcale nie będzie
Domi_Polka
Fanka BB :)
Nie No szlag mnie trafi. Narzeczony wrócił z paczka z McDonalda , siadamy do jedzenia a tam kuzwa dwóch kanapek nie ma zadzwonił zrobił awanturę i nie wytrzymał i tam pojechał znowu. Mam tylko nadzieje ze wróci do domu zaraz, bo nie mogłam go zatrzymać tak się zdenerwował. Mnie tez ostatnio okroili na kanapkę
Smutne czekać na wesele latami np a tu nagle boom. Bez imprezy weselnej
Smutne czekać na wesele latami np a tu nagle boom. Bez imprezy weselnej
Mówiłam to w tym kontekście, że napisałaś wcześniej że dziwisz się jak koleżanki kupują za 2500, tak jakby one kupowały jakieś tanie wózki[emoji16]Dla Ciebie 2500 to duzo, dla mnie 7 to znosnie. Mysle, ze nie warto porownywac, bo jedna babeczka moze byc zadowolona z wozka za tysiaka tak samo jak druga babeczka ze swojego za 10tys [emoji6]
Tylko po co [emoji23] ja nie mówię że mnie nie stać na wózek za jakąś kwotę, tylko że to jest wg mnie zbędne [emoji16]Jak kogoś stać, to niech nawet za 20 tys kupuje
Nie wiem [emoji23] wiesz pierwsze dziecko i taka przesada [emoji23]Wiem, ale po co?
A
Aloe1234
Gość
Chciałam się Was poradzić moje drogie w takiej sprawie. Jutro mam wizytę u gin u której byłam 3 razy, ogólnie w porządku kobieta , wydaje się być kompetentna, dużo mówi ale konkretnie, postanowiłam że właśnie ona będzie prowadzić moją ciąże. Z ciekawości sprawdziłam w necie jakie ma opinie i załamałam się zdarzają się też dobre i kobiety ciężarne co niektóre też polecały, jednak szału nie ma... Byście poszły?
Ada.to.nie.wypada
Fanka BB :)
Co do Montessori. Mój syn chodził do żłobka typowo pracującego na zasadach montessori. Jakie to było wspaniałe !!! A ja go później przeniosłam do zwykłego żłobka, bo sama zaczęłam w nim pracować i chciałam mieć go na oku. Ale to był błąd. W normalnych żłobkach jest dużo zabawek właśnie kolorowych, grających i inaczej wszystko się odbywa. A on tam w tym montesorianskim był wyciszony, skupiony i nawet lepsze drzemki miał !!!
Ooo ja nie słyszałam o tym, ale mnie zaciekawilyscie i koniecznie muszę pogrzebać w temacie tych zasad !!
Ja to szukam jakies lekkiego bo 2 pietro bez windy wiec troche schodow.. jedynie znalazlam ze najlzejszy chyba bugaboo wiec stanie na tym chyba se znajde inny lekki
Kurde mam tak samo, tyle ze niestety czwarte piętro w bloku bez windy Jak znajdziesz jakiś leciutki to podeslij koniecznie link !!
Domi_Polka powiem Ci że moja to przegina. Bardzo. Jakby to ona chodziła w ciąży i zajmowała się dziećmi, nie pomaga wcale a do krytykowania to pierwsza.
Ale macie smaki. Mnie odrzuciło od słodkiego a dziś w sumie zaczelam cokolwiek jeść.
Aj te kobity, czasami obca kobieta ma więcej wyrozumiałości co własna rodzima
Ja tez dalej słodkiego nie mogę Za to słone bym jadła non stop plus ciagle pic mi się chce !
reklama
A
Aloe1234
Gość
Mi gin proponowała, starsza kobieta, ale gdy zapytałam jak często te wady występują to stwierdziła że w karierze kilka przypadków tylko miała, zatem zrezygnowałam. Tyle że kobieta konkretna byla i odrazu o możliwości przerwania ciąży mówiła. Nie poszłam więcej do niej.Dziewczyny a która z Was robiła w poprzedniej ciąży ten test nifty pro i czy byłyście zadowolone bo u mnie w otoczeniu nikt stąd nie mam porównania