Ja jak nie zjem przez dłuższy czas to mnie mdli A jak zjem to mam zgage... :/ w poprzedniej ciąży praktycznie cały 3 m-c nie wchodziłam do kuchni...Czy to tylko mnie tak mdli i mi nie dobrze? łączy się ktoś ze mną w bólu? Jak jem jest ok , jak zaczynam wszystko trawic znowu mi nie dobrze. Jak wkladalam naczynia do zmywarki myślałam że zwymiotuje mieszanina zapachów ffuuu
reklama
Mała.czarna
Fanka BB :)
Łącze się w bólu. Ja dziś wymiotowalam po tym jak otworzylam kosz na śmieci zeby cos wrzucic. Masakra. Mdli mmie ciagleCzy to tylko mnie tak mdli i mi nie dobrze? łączy się ktoś ze mną w bólu? Jak jem jest ok , jak zaczynam wszystko trawic znowu mi nie dobrze. Jak wkladalam naczynia do zmywarki myślałam że zwymiotuje mieszanina zapachów ffuuu
Czesc! Melduje, że byłam dziś na wizycie w LUX Medzie, Gdańsk, Jaśkowa Dolina, na wizycie miałam USG lekarz super, dostałam skierowania na te wszystkie badania z krwi i moczu, na USG piersi, cytologię, założył mi już kartę ciąży), następna wizyta za dwa tyg, wg wyliczeń jest 6+1, ale nie było widać serduszka jeszcze
Jaaaaa... Już obiad oddałam...Czy to tylko mnie tak mdli i mi nie dobrze? łączy się ktoś ze mną w bólu? Jak jem jest ok , jak zaczynam wszystko trawic znowu mi nie dobrze. Jak wkladalam naczynia do zmywarki myślałam że zwymiotuje mieszanina zapachów ffuuu
KasiaKasienka30
Zaangażowana w BB
Wiecie co a u mnie z USG było w pon 7 tyg 3 dni dodam że wizyta prywatna następna 2 listopada i wiecie co to była już 3 wizyta a ja w dalszym ciągu nie mam karty ciąży! Czy to tylko ja tak mam??
O super! To może wybiorę się do tego samego lekarza [emoji4]
Czesc! Melduje, że byłam dziś na wizycie w LUX Medzie, Gdańsk, Jaśkowa Dolina, na wizycie miałam USG lekarz super, dostałam skierowania na te wszystkie badania z krwi i moczu, na USG piersi, cytologię, założył mi już kartę ciąży), następna wizyta za dwa tyg, wg wyliczeń jest 6+1, ale nie było widać serduszka jeszcze
Mała.czarna
Ja tak mialam w poprzednich. Niektórzy lekarze jesli nie ma akcji serca to nie zakładają karty. Bylo u Ciebie juz serduszko?Wiecie co a u mnie z USG było w pon 7 tyg 3 dni dodam że wizyta prywatna następna 2 listopada i wiecie co to była już 3 wizyta a ja w dalszym ciągu nie mam karty ciąży! Czy to tylko ja tak mam??
Mała.czarna
M
Super ❤ kiedy kolejna wizyta?Czesc! Melduje, że byłam dziś na wizycie w LUX Medzie, Gdańsk, Jaśkowa Dolina, na wizycie miałam USG lekarz super, dostałam skierowania na te wszystkie badania z krwi i moczu, na USG piersi, cytologię, założył mi już kartę ciąży), następna wizyta za dwa tyg, wg wyliczeń jest 6+1, ale nie było widać serduszka jeszcze
Ja w poprzedniej mialam dopiero chyba w 9 t założonąWiecie co a u mnie z USG było w pon 7 tyg 3 dni dodam że wizyta prywatna następna 2 listopada i wiecie co to była już 3 wizyta a ja w dalszym ciągu nie mam karty ciąży! Czy to tylko ja tak mam??
reklama
Ja w 10 tcJa w poprzedniej mialam dopiero chyba w 9 t założoną