reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2021

Czy to tylko mnie tak mdli i mi nie dobrze? łączy się ktoś ze mną w bólu? Jak jem jest ok , jak zaczynam wszystko trawic znowu mi nie dobrze. Jak wkladalam naczynia do zmywarki myślałam że zwymiotuje mieszanina zapachów ffuuu
Ja jak nie zjem przez dłuższy czas to mnie mdli A jak zjem to mam zgage... :/ w poprzedniej ciąży praktycznie cały 3 m-c nie wchodziłam do kuchni...

reklama
Czy to tylko mnie tak mdli i mi nie dobrze? łączy się ktoś ze mną w bólu? Jak jem jest ok , jak zaczynam wszystko trawic znowu mi nie dobrze. Jak wkladalam naczynia do zmywarki myślałam że zwymiotuje mieszanina zapachów ffuuu
Łącze się w bólu. Ja dziś wymiotowalam po tym jak otworzylam kosz na śmieci zeby cos wrzucic. Masakra. Mdli mmie ciagle

Czesc! Melduje, że byłam dziś na wizycie w LUX Medzie, Gdańsk, Jaśkowa Dolina, na wizycie miałam USG :) lekarz super, dostałam skierowania na te wszystkie badania z krwi i moczu, na USG piersi, cytologię, założył mi już kartę ciąży), następna wizyta za dwa tyg, wg wyliczeń jest 6+1, ale nie było widać serduszka jeszcze:)

Wiecie co a u mnie z USG było w pon 7 tyg 3 dni dodam że wizyta prywatna następna 2 listopada i wiecie co to była już 3 wizyta a ja w dalszym ciągu nie mam karty ciąży! Czy to tylko ja tak mam??

O super! To może wybiorę się do tego samego lekarza [emoji4]
Czesc! Melduje, że byłam dziś na wizycie w LUX Medzie, Gdańsk, Jaśkowa Dolina, na wizycie miałam USG :) lekarz super, dostałam skierowania na te wszystkie badania z krwi i moczu, na USG piersi, cytologię, założył mi już kartę ciąży), następna wizyta za dwa tyg, wg wyliczeń jest 6+1, ale nie było widać serduszka jeszcze:)

Wiecie co a u mnie z USG było w pon 7 tyg 3 dni dodam że wizyta prywatna następna 2 listopada i wiecie co to była już 3 wizyta a ja w dalszym ciągu nie mam karty ciąży! Czy to tylko ja tak mam??
Ja tak mialam w poprzednich. Niektórzy lekarze jesli nie ma akcji serca to nie zakładają karty. Bylo u Ciebie juz serduszko?

M
Super ❤ kiedy kolejna wizyta? :)

reklama
Do góry