Tak też myłam Ale mówiłam o wyparzaniu później wrzątkiem jeszczeJa zmywam butelki w zmywarce
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak też myłam Ale mówiłam o wyparzaniu później wrzątkiem jeszczeJa zmywam butelki w zmywarce
Też jestem tego zdania. W dodatku wg mnie wózek za 2500 to nadal duuużo[emoji16]Nie ważne jaki wózek byś nie kupiła i tak zmienisz na lekka spacerówkę max po roku dziecka.
Za dwa tygodnie, 27.10, mam nadzieję, że będzie serduszko mam nadzieje, że uda mi się wyrobić z wszystkimi zalecanymi badaniamiM
Super ❤ kiedy kolejna wizyta?
Z tym sie nie zgodze wszystkie dzieciaczki, ktore znam i miały stokke lub cybexa jezdzily w nich do ok 3rżNie ważne jaki wózek byś nie kupiła i tak zmienisz na lekka spacerówkę max po roku dziecka.
Dla Ciebie 2500 to duzo, dla mnie 7 to znosnie. Mysle, ze nie warto porownywac, bo jedna babeczka moze byc zadowolona z wozka za tysiaka tak samo jak druga babeczka ze swojego za 10tysTeż jestem tego zdania. W dodatku wg mnie wózek za 2500 to nadal duuużo[emoji16]
Dziewczyny czy mogę zrobić bete w piątek a powtórzyć dopiero we wtorek czy to nie ma sensu? W poniedziałek pracuje i nie mam jak [emoji17]
[/QUOTE
Zrobić możesz, ale jeśli chodzi Ci o przyrost to może być ciężko policzyć, bo przyrost się patrzy po 48h
Jak kogoś stać, to niech nawet za 20 tys kupujeDla Ciebie 2500 to duzo, dla mnie 7 to znosnie. Mysle, ze nie warto porownywac, bo jedna babeczka moze byc zadowolona z wozka za tysiaka tak samo jak druga babeczka ze swojego za 10tys
Dzwoniłam i prosiłam o przyspieszenie wizyty. Mówiłam ze nasilają się plamienia i niestety dopiero wizyta na poniedziałek. Nie zmienił przy tym dawkowania leków. Zobaczę jak będzie gorzej to pojadę na sorTeraz tez plamilam ale mam luteinę 2x1 i po południu jeszcze dodatkowo 2 tabletki pod język. Warto zadzwonić bo może zmienić na ta pod język albo na duphaston
Dokladnie takJak kogoś stać, to niech nawet za 20 tys kupuje