Mała.czarna
Fanka BB :)
Laski wrocilam z apteki z czopkami
Módlcie się prosze za mnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie ważne jaki wózek byś nie kupiła i tak zmienisz na lekka spacerówkę max po roku dziecka.Ja w kazdej dziedzinie zycia wychodze z takiego zalozenia, ze lepiej mniej ale lepiej. I tak oto zarabiajac normalne pieniadze pozwalam sobie na lepsze rzeczy. Niektorzy lapia sie za glowe, ze planuje wozek za 7tys. A ja lapie sie za glowe jak kolezanki kupuja wozek za 2500 i po 7msc go sprzedaja za 600zl, zeby kupic nowa spacerowke. Ale nikomu nie bronie i nigdy nie komentuje, kazdy zyje jak chce
Ja mam 153 i moja siostra cioteczna ma ten wózek i szczerze strasznie niski, nawet przy moim wzroście musiałam się nachylić żeby wyjąc mała.Ooo to ja musze się rozejrzeć bo mam 150 cm to może bedzie idealny
No cos za cos.. na pewno bedzie mi dziwnie i bede sie musiala do tego przyzwyczaic nie znalazlam innego takiego lekkiego.. jeszcze jakby to bo moje pierwsze dziecko to nie patrzylabym tak ma wage ale jak mam juz dwoje ktorych tez musze pilnowac przy schodzenii i wchodzenii bo sa mali to musze szukac lekiiego bo inaczej sie zamecze bo pare razy dziennie bedzie trzeba wychodzic..Ja mam 153 i moja siostra cioteczna ma ten wózek i szczerze strasznie niski, nawet przy moim wzroście musiałam się nachylić żeby wyjąc mała.
Dajesz mi nadziejeJa w poprzedniej ciąży plamiła ale nie krwią do 12stego tyg. Było wszystko ok
Nie No wiadomo coś za coś ja akurat nie muszę wnosić No może 3 schodki Do domu tylko ale ja mam po synku gondole duża i na trudny teren i lekka spacerówkę wiec wózków nie kupuje jedynie chusta myśle ze to dla mnie będzie wybawienie bo różnica będzie 1 rok i 8 miesięcy między dziecmiNo cos za cos.. na pewno bedzie mi dziwnie i bede sie musiala do tego przyzwyczaic nie znalazlam innego takiego lekkiego.. jeszcze jakby to bo moje pierwsze dziecko to nie patrzylabym tak ma wage ale jak mam juz dwoje ktorych tez musze pilnowac przy schodzenii i wchodzenii bo sa mali to musze szukac lekiiego bo inaczej sie zamecze bo pare razy dziennie bedzie trzeba wychodzic..
Teraz tez plamilam ale mam luteinę 2x1 i po południu jeszcze dodatkowo 2 tabletki pod język. Warto zadzwonić bo może zmienić na ta pod język albo na duphastonDajesz mi nadzieje ❤
Chyba za bardzo strachliwa jestemJa dałam radę sama przy pomocy filmików z Youtuba
Laski wrocilam z apteki z czopkami