reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2021

reklama
Ja w kazdej dziedzinie zycia wychodze z takiego zalozenia, ze lepiej mniej ale lepiej. I tak oto zarabiajac normalne pieniadze pozwalam sobie na lepsze rzeczy. Niektorzy lapia sie za glowe, ze planuje wozek za 7tys. A ja lapie sie za glowe jak kolezanki kupuja wozek za 2500 i po 7msc go sprzedaja za 600zl, zeby kupic nowa spacerowke. Ale nikomu nie bronie i nigdy nie komentuje, kazdy zyje jak chce 😊
Nie ważne jaki wózek byś nie kupiła i tak zmienisz na lekka spacerówkę max po roku dziecka.

Ja mam 153 i moja siostra cioteczna ma ten wózek i szczerze strasznie niski, nawet przy moim wzroście musiałam się nachylić żeby wyjąc mała.
No cos za cos.. na pewno bedzie mi dziwnie i bede sie musiala do tego przyzwyczaic:) nie znalazlam innego takiego lekkiego.. jeszcze jakby to bo moje pierwsze dziecko to nie patrzylabym tak ma wage ale jak mam juz dwoje ktorych tez musze pilnowac przy schodzenii i wchodzenii bo sa mali to musze szukac lekiiego bo inaczej sie zamecze bo pare razy dziennie bedzie trzeba wychodzic..:)

No cos za cos.. na pewno bedzie mi dziwnie i bede sie musiala do tego przyzwyczaic:) nie znalazlam innego takiego lekkiego.. jeszcze jakby to bo moje pierwsze dziecko to nie patrzylabym tak ma wage ale jak mam juz dwoje ktorych tez musze pilnowac przy schodzenii i wchodzenii bo sa mali to musze szukac lekiiego bo inaczej sie zamecze bo pare razy dziennie bedzie trzeba wychodzic..:)
Nie No wiadomo coś za coś :) ja akurat nie muszę wnosić No może 3 schodki Do domu tylko ;) ale ja mam po synku gondole duża i na trudny teren i lekka spacerówkę wiec wózków nie kupuje 😂 jedynie chusta myśle ze to dla mnie będzie wybawienie bo różnica będzie 1 rok i 8 miesięcy między dziecmi

reklama
Czy to tylko mnie tak mdli i mi nie dobrze? łączy się ktoś ze mną w bólu? Jak jem jest ok , jak zaczynam wszystko trawic znowu mi nie dobrze. Jak wkladalam naczynia do zmywarki myślałam że zwymiotuje mieszanina zapachów ffuuu

Do góry