Ja kupię gondole do spacerówki syna [emoji16] ten pierwszy wózek który miał, to sprzedaliśmy, ale te wózki 2w1 i tak nie są za fajne na dłuższą metęWózki macie już powybierane? [emoji16] kocham tematy wyprawek [emoji173]
reklama
Robiłam betę żeby potwierdzić test ciążowy. Progesteronu w ogóle nie robiłamDziewczyny powiedzcie mi kiedy zrobiłyście pierwszy raz betę i progesteron? Ja dziś zaczęłam 6 tydzień i planowałam iść w następnym tygodniu ale chyba nie wytrzymam i pójdę jutro i w poniedziałek
Ogólnie 6 tydzień i brak objawów tylko więcej śluzu i co jakiś czas ból podbrzusza to normalne? Już się trochę martwię a wizyta dopiero 29 października
joszka
Fanka BB :)
Beta super[emoji4]Cześć dziewczyny! Przycupnę sobie tutaj jeśli mogę [emoji16]. Staraliśmy się z mężem o pierwsze dziecko i wyglada na to, że się udało [emoji2296]. Beta 14 dni po owulacji 139,82 a po 48 godzinach 359,94. To chyba dobry przyrost? Tylko coś te wartości wydają mi się niskie. Jak narazie żadnych większych objawów oprócz bóli podbrzusza [emoji2368]. Na wtorek umówiłam się do lekarza i mam nadzieję, że będzie już coś widać żeby potwierdzić ciążę [emoji5]. A tymczasem spróbuję nadrobić jak najwięcej postów [emoji16].
Mam wrażenie, że tu jest jakiś wyścig komu beta najbardziej przyrośnie i jak nie uda sie być na podium to myślicie, że coś jest nie tak[emoji3] przyrost musi byc min 66%, a jak jest 100% to super wiec prosze wyluzować [emoji4]
A wartość jest bez znaczenia, bo widocznie owu się przesunęła albo zagnieżdzenie dłużej trwało istotny jest przyrost
Karolina_karolina
Pierwszy raz bete w ten poniedzialek. A ptogesteron 7dni po owu. I to on dal mi pierwszy znak, ze sie udalo ❤ teraz w pon razem z beta powtarzalam dla pewnosci i sprawdzenia czy potrzebuje dupkaDziewczyny powiedzcie mi kiedy zrobiłyście pierwszy raz betę i progesteron? Ja dziś zaczęłam 6 tydzień i planowałam iść w następnym tygodniu ale chyba nie wytrzymam i pójdę jutro i w poniedziałek
Ogólnie 6 tydzień i brak objawów tylko więcej śluzu i co jakiś czas ból podbrzusza to normalne? Już się trochę martwię a wizyta dopiero 29 października
Ja zmywam butelki w zmywarceJa kupiłam lidlomixa i dałam zaraz mamie. Kompletnie się nie polubiliśmy[emoji23] A sterylizatora nigdy nie miałam, gotowałam butelki i smoczki raz na jakiś czas, a na codzień przelewałam wrzątkiem raz dziennie jak syn był malutki
Jeju czy tylko mnie tak bardzo nie podobają się cybexy?[emoji23][emoji23][emoji23]Cybexy są piękne ale nie na moją kieszeń niestety [emoji85] kupię zapewne ładna gondole, a później spacerówkę jakaś lekką i wygodna .
Annabell92
Początkująca w BB
Dzięki za odpowiedź, ja trochę zielona w tym temacie dlatego pytam .Beta super[emoji4]
Mam wrażenie, że tu jest jakiś wyścig komu beta najbardziej przyrośnie i jak nie uda sie być na podium to myślicie, że coś jest nie tak[emoji3] przyrost musi byc min 66%, a jak jest 100% to super wiec prosze wyluzować [emoji4]
A wartość jest bez znaczenia, bo widocznie owu się przesunęła albo zagnieżdzenie dłużej trwało istotny jest przyrost
Kobiety, ja już leciwa (Mam 36 lat [emoji23])Wieku kobiety czy wieku dziecka?
Mi gondole też się nie podobają w cybexachJeju czy tylko mnie tak bardzo nie podobają się cybexy?[emoji23][emoji23][emoji23]
reklama
1016lew
Ja w poprzedniej ciąży plamiła ale nie krwią do 12stego tyg. Było wszystko okCzy któraś ma plamienia? Ja pomimo brania 3x 200 dopochwowo luteiny nadal mam. Obawiam się, ze kolejny raz poroniłam. Nic mnie nie boli, objawów ciazy chyba już tez nie widzę. W poniedziałek mam wizytę, do tego momentu staram się dużo lezec choć ciężko przy 9 miesięcznym bobasie i 9 latku ;/