reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2021

reklama
Dziewczyny ja ten bebbeto bresso też kupiłam używany od samego początku ciąży szukałam okazji i babeczka chciała za niego 700 zł! A nowy kosztował wtedy 2500 zł zniszczony nie byl wcale, kobitka mówiła że syn w gondoli 3x leżał a spacerowke pół roku używali

Aaaaa dobra rozumiem. Nie jestem w ogóle zorientowana w tym temacie. Dzięki !

@Sasidi ojej, to nie wiem co doradzić. Mi ostatnio na mdłości pomogło ciepłe kakao wieczorem, ale boje się ze w twoim przypadku tez mogłabyś tym ciepłym napojem zwymiotować... 😞
Na początku ciepłe kakao pomagało mi rano wstać i na początku funkcjonować. Po prostu muszę to przeczekać, aby z maleństwem było wszystko dobrze 😍 wtedy jestem w stanie wszystko przeczekać. A w drugim trymestrze będzie już lepiej.
Dzisiaj obiad zamówiłam , a swoje marne pokłady energii wykorzystałam żeby chociaż trochę ogarnąć.

Ja mam po synu Adamex Massimo, wystawiony na sprzedaż, bo jednak to ciężki jest :/ a tez na pietrze mieszkamy i jak sobie przypomnę to wnoszenie i znoszenie, a teraz jeszcze z dwójka :o a i tak tej spacerówki z kompletu nie uzywalam bo to taka kolumbryna i kupowałam osobno. Jeśli uda mi się sprzedać tego adamexa , to będę kupować samą gondolę jakąś lekką i oczywiście fotelik, bo sprzedałam, bo wiedziałam, że będę chciała nowy.

reklama
A no i robiłam podchody pod moją mamusie wspaniała po jej minie i głupkowatym kiwaniu głową stwierdziłam że dowie się dopiero jak już będzie widać.
To moja mama i babcia mnie dzisiaj wkurzyła, bo dzwoniły dwa razy pod rząd (mama teraz jest w odwiedzinach u babci), a ja akurat spałam. Ale ze to było około południa to jak dodzwoniłam to leciały teksty : dlaczego ty śpisz w dzień, powinnaś się ruszać, znowu przytyjesz jak w poprzedniej ciąży.
Nie pozostałam dłużna i jako że dopiero się obudziłam,najechałam na obie w złości i powiedziałam ze jeszcze jeden taki tekst i w ogóle nie będziemy rozmawiac. Na razie cisza 😂

Do góry