Starlights
Fanka BB :)
O to to to. Mmmmmm nugetsy z McDonalda z sosem słodko-kwaśnymHahaha
JA TEZ JE UWIELBIAM! wlasnie tylko z tym sosem
![Grinning face :grinning: 😀](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f600.png)
![Grinning face :grinning: 😀](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f600.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O to to to. Mmmmmm nugetsy z McDonalda z sosem słodko-kwaśnymHahaha
Raz na rokJA TEZ JE UWIELBIAM! wlasnie tylko z tym sosemja wiem ze to jakis sztuczny przemielony wytwor ale tak raz na rok je kupuje...
Oooo takie opowiastki są extraMamy i teściowe to temat rzeka [emoji28]
Tesciowa jeszcze nie wie o ciazy, bo to kobiecina z sercem na dloni, cały dzien by sie za nas modliła i płakała, ze znowu ja biedna bo cos jest nie tak.. ciągle sie za nas modli.
A mama to juz transport mi szykuje, ze mam u nich w domu lezec bo ona mi wszystko poda do łózka i mądrości życiowe sprzedaje np. " A wiesz, ze Władka z Ogrodowej po ślubie cały czas ronila, dopiero jak lekarz jej kazał leżec do 3 miesiąca to udało sie jej donosić ciąże" Spoko, tylko, ze Władka dzisiaj ma 70 lat - wiec mega aktualna historia [emoji28]
Przez brzuch jak najbardziej się zgodzę, ale tu chodzi mi o to, że to jednak dopochwowe i czy mozna tak "grzebać "[emoji28][emoji28][emoji28]USG jest badaniem całkowicie bezpiecznym![]()
W nosie miej przytyki o wadze. Ważne żeby później zgubić kg ciążowe. Ja w. Ciąży przytyłam 30kg , z czego większość to była woda bo puchlam aż. I co w 12 tyg nie było śladu po tych kilogramach. A później jeszcze ćwiczyłam zdrowy tryb życia i na roczek wszystkim szczęki opadły tak dobrze wyglądałam. I wtedy to ja mogłam się śmiać jak ktoś przez tyle lat ma zbędne kgTo samo odpowiedziałam. O 6 wstałam wyprawić dziecko do przedszkola i pranie zrobiłam i wywiesiłam, a że jeszcze później się położyłam to moja sprawa.
No i drugim głupim tekstem było to, jak kanapki z pomidorem I cebula robiłam. Mówię mmmmmm ale będę jadła, ale mam smaka a one żebym się znowu tak nie opychala bo przytyjea ja mówię ze to moje śniadanie dopiero !!!!!
Wow szybko! Ja się zawsze umawiałam tak z tydzień przed [emoji16]Umówiłam się właśnie na badania prenatalne27.11.20 [emoji173]
Ja kupiłam lidlomixa i dałam zaraz mamie. Kompletnie się nie polubiliśmy[emoji23] A sterylizatora nigdy nie miałam, gotowałam butelki i smoczki raz na jakiś czas, a na codzień przelewałam wrzątkiem raz dziennie jak syn był malutkiWidziałam, że ostatnio dużo pisałyście o lidlomixach. Ja mam thermomixa, ale to jedna chwała. Wczoraj wyczytałam, że jest super jako sterylizator do smoczków i butelek [emoji173] no i można mleko podgrzać do 37°, więc odpada mi zakup podgrzewacza i sterylizatora! Za to kocham tm [emoji1787][emoji1787] nie musze zagracac kuchni, a te pieniadze mozna przeznaczyc na fajniejsze rzeczy [emoji6]