reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2021

reklama
Dziewczyny ja ten bebbeto bresso też kupiłam używany od samego początku ciąży szukałam okazji i babeczka chciała za niego 700 zł! A nowy kosztował wtedy 2500 zł zniszczony nie byl wcale, kobitka mówiła że syn w gondoli 3x leżał a spacerowke pół roku używali

Aaaaa dobra rozumiem. Nie jestem w ogóle zorientowana w tym temacie. Dzięki !

@Sasidi ojej, to nie wiem co doradzić. Mi ostatnio na mdłości pomogło ciepłe kakao wieczorem, ale boje się ze w twoim przypadku tez mogłabyś tym ciepłym napojem zwymiotować... 😞
Na początku ciepłe kakao pomagało mi rano wstać i na początku funkcjonować. Po prostu muszę to przeczekać, aby z maleństwem było wszystko dobrze 😍 wtedy jestem w stanie wszystko przeczekać. A w drugim trymestrze będzie już lepiej.
Dzisiaj obiad zamówiłam , a swoje marne pokłady energii wykorzystałam żeby chociaż trochę ogarnąć.

Ja mam po synu Adamex Massimo, wystawiony na sprzedaż, bo jednak to ciężki jest :/ a tez na pietrze mieszkamy i jak sobie przypomnę to wnoszenie i znoszenie, a teraz jeszcze z dwójka :o a i tak tej spacerówki z kompletu nie uzywalam bo to taka kolumbryna i kupowałam osobno. Jeśli uda mi się sprzedać tego adamexa , to będę kupować samą gondolę jakąś lekką i oczywiście fotelik, bo sprzedałam, bo wiedziałam, że będę chciała nowy.

reklama
A no i robiłam podchody pod moją mamusie wspaniała po jej minie i głupkowatym kiwaniu głową stwierdziłam że dowie się dopiero jak już będzie widać.
To moja mama i babcia mnie dzisiaj wkurzyła, bo dzwoniły dwa razy pod rząd (mama teraz jest w odwiedzinach u babci), a ja akurat spałam. Ale ze to było około południa to jak dodzwoniłam to leciały teksty : dlaczego ty śpisz w dzień, powinnaś się ruszać, znowu przytyjesz jak w poprzedniej ciąży.
Nie pozostałam dłużna i jako że dopiero się obudziłam,najechałam na obie w złości i powiedziałam ze jeszcze jeden taki tekst i w ogóle nie będziemy rozmawiac. Na razie cisza 😂

Do góry