Karolina_karolina
Fanka BB :)
Też ale nie tylko maja tez "normalne" haahaha skrzydla nie dla mnie, ale czarny na stelazu rose gold to moja milosc ❤czy cybex to sa te wozki ze skrzydlami?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też ale nie tylko maja tez "normalne" haahaha skrzydla nie dla mnie, ale czarny na stelazu rose gold to moja milosc ❤czy cybex to sa te wozki ze skrzydlami?
Tak ale są też tansze opcjeczy cybex to sa te wozki ze skrzydlami?
Moja koleżanka miała kiedyś właśnie ten wózek ale bardzo nisko do gondoli musiała się schylaćJa to szukam jakies lekkiego bo 2 pietro bez windy wiec troche schodow.. jedynie znalazlam ze najlzejszy chyba bugaboo wiec stanie na tym chyba se znajde inny lekki
Bugaboo jest w moim top 3. Tylko te gondole tak nisko sie wydaja. No ale bugaboo to dla mnie jedyna opcja jezeli chodzi o wozki dla blizniat, bo w kilka sek mozna przerobic go na taki pojedynczyJa to szukam jakies lekkiego bo 2 pietro bez windy wiec troche schodow.. jedynie znalazlam ze najlzejszy chyba bugaboo wiec stanie na tym chyba se znajde inny lekki
Ooo to ja musze się rozejrzeć bo mam 150 cm to może bedzie idealnyBugaboo jest w moim top 3. Tylko te gondole tak nisko sie wydaja. No ale bugaboo to dla mnie jedyna opcja jezeli chodzi o wozki dla blizniat, bo w kilka sek mozna przerobic go na taki pojedynczy
Ja mam 160Ooo to ja musze się rozejrzeć bo mam 150 cm to może bedzie idealny
No ja uzywanego bede szukac bo na nowy to ja tyle nie wydamMoja koleżanka miała kiedyś właśnie ten wózek ale bardzo nisko do gondoli musiała się schylać
Trzeba się wybrać do sklepu, przymierzyć do siebie , pooglądać a później w internecie szukać
Max myśle 1500zl jestem w stanie dac. Choć jeśli używany to pewnie o wiele taniej kupie