reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2021

reklama
Ja to szukam jakies lekkiego bo 2 pietro bez windy wiec troche schodow.. jedynie znalazlam ze najlzejszy chyba bugaboo wiec stanie na tym chyba se znajde inny lekki:D
Moja koleżanka miała kiedyś właśnie ten wózek ale bardzo nisko do gondoli musiała się schylać 🧐
Trzeba się wybrać do sklepu, przymierzyć do siebie , pooglądać a później w internecie szukać 😄
Max myśle 1500zl jestem w stanie dac. Choć jeśli używany to pewnie o wiele taniej kupie

Ja to szukam jakies lekkiego bo 2 pietro bez windy wiec troche schodow.. jedynie znalazlam ze najlzejszy chyba bugaboo wiec stanie na tym chyba se znajde inny lekki:D
Bugaboo jest w moim top 3. Tylko te gondole tak nisko sie wydaja. No ale bugaboo to dla mnie jedyna opcja jezeli chodzi o wozki dla blizniat, bo w kilka sek mozna przerobic go na taki pojedynczy 😉

reklama
Moja koleżanka miała kiedyś właśnie ten wózek ale bardzo nisko do gondoli musiała się schylać 🧐
Trzeba się wybrać do sklepu, przymierzyć do siebie , pooglądać a później w internecie szukać 😄
Max myśle 1500zl jestem w stanie dac. Choć jeśli używany to pewnie o wiele taniej kupie
No ja uzywanego bede szukac bo na nowy to ja tyle nie wydam:D
Wiem ze nisko ale wole to niz tachac 10 kg wozek po schodach plus jeszcze dziecko i dwojka obok xD

Do góry