O 9:30, wg mnie będę miała 5t6d, ale nie wiem dokładnie, bo ja różne miałam te cykle, może się okaże, że parę dni do przoduTrzymam kciuki ile będziesz miała jutro? o której wizyta?
reklama
To prywatnie polecam moją gin, Olszewską. Wiele kobiet do niej chodzi na prenatalne
Idę do Radosława Kozaryna, akurat on przyjmował w godzinach i terminie jaki mi pasował, nie znam, nie znalazłam żadnych opinii, więc w ciemno. Do prywatnego też się czaje, ale raczej dopiero na to USG, które jest ok 11 tyg.
Mała.czarna
Fanka BB :)
Super, to daj od razu znacO 9:30, wg mnie będę miała 5t6d, ale nie wiem dokładnie, bo ja różne miałam te cykle, może się okaże, że parę dni do przodu
Karolina_karolina
Jedno mi wystarczy!!!Ja miałam przyrost cały czas ok 120 % i na USG wyszedł jeden pęcherzyk, ale Tobie życzę podwójnego szczęścia ❤❤❤
Karolina_karolina
Uffff...Spoczko! ja mialam przyrost 220% a serducho jedno
joszka, trzymam mocno kciuki za Ciebie. Oby wszystko bylo dobrze.
Gocha291991
Nice-girl kurcze u nas też trzecie jedna córka 10 lat druga 6lat i znowu pieluchy wiecie dziś mam straszne zmiany nastroju... Straszne już mialam myśli na co mi to bylo?Czy dam radę ? Dzieci odchowane a tu bum od nowa... Za chwilę się cieszę jest super ... No wariat w ogóle baba 30 lat a ja się boje co matka powie... No nie mogę dziś sama ze sobą .
KasiaKasienka30
Zaangażowana w BB
Gosia też mam 30 lat i dzieci 11 i 5 lat. I też od początku wejdę w pampersy. I wszystko od początku cała wyprawka itpNice-girl kurcze u nas też trzecie jedna córka 10 lat druga 6lat i znowu pieluchy wiecie dziś mam straszne zmiany nastroju... Straszne już mialam myśli na co mi to bylo?Czy dam radę ? Dzieci odchowane a tu bum od nowa... Za chwilę się cieszę jest super ... No wariat w ogóle baba 30 lat a ja się boje co matka powie... No nie mogę dziś sama ze sobą .
Taaa.. ja tez nadal nie mam umowionej wizyty.. mam dzwonic po 27 pazdziernika.. porazka na calegoObdzwonialam wszystkich ginekologow na nfz i wiecie że żaden nie ma na ten rok terminów? Toż to chore.. ja nie wiem za co ja płacę
u mnie tez 3 tyle ze dzieci 5 i 3.5 no i rodzinie nie wiem kiedy powiemy bo to bedzie taki szok ze no..Nice-girl kurcze u nas też trzecie jedna córka 10 lat druga 6lat i znowu pieluchy wiecie dziś mam straszne zmiany nastroju... Straszne już mialam myśli na co mi to bylo?Czy dam radę ? Dzieci odchowane a tu bum od nowa... Za chwilę się cieszę jest super ... No wariat w ogóle baba 30 lat a ja się boje co matka powie... No nie mogę dziś sama ze sobą .
reklama
Magic_87
Przyrost masz w normie min musi być 66 % ja miałam ponad 212% także spokojnie to nie bliźniakiOkej dziewczyny, ja już panikuję... wlasnie odebralam bete. W pon 1851, a dzis 4314 - przyrost ponad 120% i ja juz sobie wkrecam blizniaki... to byla fajna opcja jak nie bylam w ciazy, ale teraz mnie to przeraza. Chcialam isc do lekarza na serduszko, ale nie ma opcji... zaraz dzwonie sie umowic