A w jakim wieku synek? !Bo mam dalej plamienia. Niestety noszenie syna daje o sobie znać.
reklama
Cześć! :*Wiesz co przed wizyta pierwsza i do następnego dnia po wizycie później było ok, No i dziś zaczęłam znowu, wiec dostałam jeszcze luteinę pod język na popołudnie 2tabletki.
amanda2903
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny, przepraszam, że się tak wtrącę, ale dzisiaj byłam u gina i trochę się niepokoję Według OM wychodzi mi dzisiaj 6+4, ale na USG jak na razie jest sam pęcherzyk wielkości 7mm (trochę płaski, co też mnie niepokoi...). Lekarz kazał mi przyjść za 2 tygodnie i mówił, że mam się nie martwić, bo ciąża może być młodsza. Jak myślicie, czy mam powody do obaw? Strasznie się boję, bo pierwszą ciążę straciłam w 12 tygodniu
Załączniki
Mała.czarna
A z wielkości pecherzyka ktory wychodzi tydzien?Cześć dziewczyny, przepraszam, że się tak wtrącę, ale dzisiaj byłam u gina i trochę się niepokoję Według OM wychodzi mi dzisiaj 6+4, ale na USG jak na razie jest sam pęcherzyk wielkości 7mm (trochę płaski, co też mnie niepokoi...). Lekarz kazał mi przyjść za 2 tygodnie i mówił, że mam się nie martwić, bo ciąża może być młodsza. Jak myślicie, czy mam powody do obaw? Strasznie się boję, bo pierwszą ciążę straciłam w 12 tygodniu
amanda2903
Na razie nie był mi w stanie powiedzieć, bo jego sprzęt nie pokazuje tak wczesnej ciąży, ale powiedział, że musi to być 5 tydzień, skoro widać pęcherzykA z wielkości pecherzyka ktory wychodzi tydzien?
Mała.czarna
No to faktycznie ciaza musi być mlodsza Spokojnie poczekaj te 2 tygodnie idz na usg. A robilas bete czy dobrze przyrasta?Na razie nie był mi w stanie powiedzieć, bo jego sprzęt nie pokazuje tak wczesnej ciąży, ale powiedział, że musi to być 5 tydzień, skoro widać pęcherzyk
Cześć dziewczyny, przepraszam, że się tak wtrącę, ale dzisiaj byłam u gina i trochę się niepokoję Według OM wychodzi mi dzisiaj 6+4, ale na USG jak na razie jest sam pęcherzyk wielkości 7mm (trochę płaski, co też mnie niepokoi...). Lekarz kazał mi przyjść za 2 tygodnie i mówił, że mam się nie martwić, bo ciąża może być młodsza. Jak myślicie, czy mam powody do obaw? Strasznie się boję, bo pierwszą ciążę straciłam w 12 tygodniu
Cześć!
Ja byłam wczoraj na badaniu i też było widać tylko mały pęcherzyk z pęcherzykiem żółtkowym, a wszystkie wyliczenia pokazywały mi 6+2 albo 6+4i i też się trochę przestraszyłam, ale pani doktor powiedziała, że mam nie panikować, że prawdopodobnie ciąża jest młodsza i wszystko będzie oki. Za tydzień w poniedziałek mam do niej przyjść jeszcze raz.
Planuję jej uwierzyć i się nie martwić na zapas, chociaż doskonale rozumiem Twój stres. już dzisiaj mózg mi pęka od przekopywania internetu
amanda2903
Nie, bo boję się tego stresu Myślę, że na spokojnie przeczekam te 2 tygodnie. Przeliczyłam przed chwilą jak to było ostatnim razem, i na tym etapie na którym jestem teraz, też był sam pęcherzyk, więc może taka moja natura Dodatkowo moja ostatnia miesiączka była bardzo dziwna, bo trwała 16 dni, z czego dopiero pod koniec była normalna, więc gin powiedział, że może dopiero tydzień później się prawidłowo rozpoczęła, a na początku były to zwykłe plamieniaNo to faktycznie ciaza musi być mlodsza Spokojnie poczekaj te 2 tygodnie idz na usg. A robilas bete czy dobrze przyrasta?
amanda2903
Wierzę, że Twoja ciąża jest młodsza, i że wszystko się ułoży Ja też od powrotu od lekarza przetrząsam internet, i już mi mózg paruje U mnie nie było ciałka żółtego, ale może ten jego aparat nie był jakiś super dobry i to dlatego? Próbuję sobie to tłumaczyć na różne sposobyCześć!
Ja byłam wczoraj na badaniu i też było widać tylko mały pęcherzyk z pęcherzykiem żółtkowym, a wszystkie wyliczenia pokazywały mi 6+2 albo 6+4i i też się trochę przestraszyłam, ale pani doktor powiedziała, że mam nie panikować, że prawdopodobnie ciąża jest młodsza i wszystko będzie oki. Za tydzień w poniedziałek mam do niej przyjść jeszcze raz.
Planuję jej uwierzyć i się nie martwić na zapas, chociaż doskonale rozumiem Twój stres. już dzisiaj mózg mi pęka od przekopywania internetu
reklama
Mała.czarna
No to tym bardziej. Zaczekaj na spokojnie i za 2 tyg bedzie juz wszystko ładnie widacNie, bo boję się tego stresu Myślę, że na spokojnie przeczekam te 2 tygodnie. Przeliczyłam przed chwilą jak to było ostatnim razem, i na tym etapie na którym jestem teraz, też był sam pęcherzyk, więc może taka moja natura Dodatkowo moja ostatnia miesiączka była bardzo dziwna, bo trwała 16 dni, z czego dopiero pod koniec była normalna, więc gin powiedział, że może dopiero tydzień później się prawidłowo rozpoczęła, a na początku były to zwykłe plamienia