reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2021

reklama
Witam wszystkie przyszłe mamuśki :) 3 testy ciążowe wskazują, że też dołączę do czerwcowych mam. Dzisiaj 5 t 1d. Termin wychodzi na 14.06. Teraz czekam na na wizytę u gina. Zobacz załącznik 1187972
Gratulacje! 🥳 Na kiedy sie umowilas? U mnie dzis 5+0 wg om, ale wydaje mi sie, ze owu byla 2 dni pozniej. I nie wiem kiedy sie zapisac, zeby cokolwiek zobaczyc :) jutro powtarzam bete

Witajcie , moje testy również wskazują że dołączę do szczęśliwych czerwcowych przyszłych mam ☺️ termin z om wchodzi na 20.06. w chwili obecnej mamy 4 tydzień. ☺️ Dziewczyny czy Wy zauważyliście u siebie jakieś zmiany? Ja np uwielbiam frytki a dziś jadłam jednym zębem i mówię męża że nie dam rady bo aż mi w gardle rośnie. Dziś jadłam tylko 3 posiłki nie czuję głodu kawa mi śmierdzi, wszystko prócz wody i herbaty mi smierdzi....🤭

Witajcie , moje testy również wskazują że dołączę do szczęśliwych czerwcowych przyszłych mam ☺ termin z om wchodzi na 20.06. w chwili obecnej mamy 4 tydzień. ☺ Dziewczyny czy Wy zauważyliście u siebie jakieś zmiany? Ja np uwielbiam frytki a dziś jadłam jednym zębem i mówię męża że nie dam rady bo aż mi w gardle rośnie. Dziś jadłam tylko 3 posiłki nie czuję głodu kawa mi śmierdzi, wszystko prócz wody i herbaty mi smierdzi....🤭
Mamy termin na ten sam dzień ! :)

Witajcie , moje testy również wskazują że dołączę do szczęśliwych czerwcowych przyszłych mam [emoji3526] termin z om wchodzi na 20.06. w chwili obecnej mamy 4 tydzień. [emoji3526] Dziewczyny czy Wy zauważyliście u siebie jakieś zmiany? Ja np uwielbiam frytki a dziś jadłam jednym zębem i mówię męża że nie dam rady bo aż mi w gardle rośnie. Dziś jadłam tylko 3 posiłki nie czuję głodu kawa mi śmierdzi, wszystko prócz wody i herbaty mi smierdzi....[emoji2960]
Gratulacje :) ja za to mam apetyt, muszę częściej jeść albo mnie mdli z głodu [emoji33] to nie dobrze wróży mojej wadze... W poprzedniej ciąży zaczęłam tyć dopiero w połowie ciąży, a teraz chyba od razu mi brzuch wyskoczy :(

reklama
Witajcie , moje testy również wskazują że dołączę do szczęśliwych czerwcowych przyszłych mam ☺ termin z om wchodzi na 20.06. w chwili obecnej mamy 4 tydzień. ☺ Dziewczyny czy Wy zauważyliście u siebie jakieś zmiany? Ja np uwielbiam frytki a dziś jadłam jednym zębem i mówię męża że nie dam rady bo aż mi w gardle rośnie. Dziś jadłam tylko 3 posiłki nie czuję głodu kawa mi śmierdzi, wszystko prócz wody i herbaty mi smierdzi....🤭
Dzien przed spodziewanym okresem powiększył mi się biust, i w sumie taki został już, poza tym niestety nic więcej😔 chciałabym czuć się ciążowo, często wpadając w mój rytm dnia zapominam o ciąży, mam nadzieję że jak zobaczę serduszko to dotrze do mnie to, że tam w środku jest maleństwo 😊 bo póki co poza moja wyobraźnią ciąży u siebie nie dostrzegam.

Do góry