reklama
Donuta
Początkująca w BB
Będziesz wtedy miała z kolejnych lat, tzn 2021 i część 2022[emoji16]Juz wykorzystuje wypoczynkowy, zostanie ki 15 dni, chciałam zachomikowac na po macierzyńskim po drugim dziecku
Przykro mi daj znać jak będziesz mieć wyniki betyJa niestety się z Wami żegnam... Kiedy w końcu szok oraz przerażenie minęło i zaczęłam się cieszyć z tej ciąży - dziś w 5t3d zaczęłam krwawić jak na okres. W poniedziałek idę na betę, ale nie mam nadziei...
Niestety krótko było mi dane być tu z Wami... Życzę Wam bezproblemowych, szczęśliwie zakończonych ciąż, a potem cudownych porodów i zdrowych Maluszków.
Mnie nie. Mi generalnie nic za bardzo nie smakuje, na nic nie mam ochoty, chociaż ciągle jestem głodna [emoji14] idę do kuchni, patrzę do lodówki z głodem i zamykam, bo nic mi nie pasujeCiagnie Was tez tak do slodkiego? Na kanapki nie mam ochoty, wedlina to juz w ogole na sam zapach mnie mdli ale za to slodkie o matko. Tak sie hamuje ze nie jem nic ale mysle tylko o tym [emoji85][emoji85]
Może nie wiesz że koleżanka też jest [emoji23][emoji23][emoji23]Proooooszę Cię, ja dziś w knajpce rano zjadłam croissanta na ciepło z białą czekoladą hahahha ale 10 minut wcześniej bajgla z pastą z dyni i ogórkiem kiszonym, także nie mam pytań
byłam z koleżanką, która nie jest w ciąży, ale sama wzieła tartę z mascarpone i tortillę z warzywami, więc nie wzbudziłam podejrzeń
Mała.czarna
Fanka BB :)
Moze ona tez Ci powie za chwile ze jest w ciazyProooooszę Cię, ja dziś w knajpce rano zjadłam croissanta na ciepło z białą czekoladą hahahha ale 10 minut wcześniej bajgla z pastą z dyni i ogórkiem kiszonym, także nie mam pytań
byłam z koleżanką, która nie jest w ciąży, ale sama wzieła tartę z mascarpone i tortillę z warzywami, więc nie wzbudziłam podejrzeń
Karolina_karolina
Ja mam zupelnie odwrotnie... odrzucilo mnie od slodkiego mega. Jak widze, ze ktos je czekolade to mam odruch wymiotny. Ale za to wszystko co slone jest mega a ogorki korniszonki najbardziej hahahaCiagnie Was tez tak do slodkiego? Na kanapki nie mam ochoty, wedlina to juz w ogole na sam zapach mnie mdli ale za to slodkie o matko. Tak sie hamuje ze nie jem nic ale mysle tylko o tym
Mała.czarna
To ponoc na chlopca ja kochalam slone przed ciążą a slodkie 2 razy w roku gdzies na urodzinach, a teraz o matkoJa mam zupelnie odwrotnie... odrzucilo mnie od slodkiego mega. Jak widze, ze ktos je czekolade to mam odruch wymiotny. Ale za to wszystko co slone jest mega a ogorki korniszonki najbardziej hahaha
reklama
Mała.czarna
Gratulacje ❤❤Cześć! 4.10 pozytywny test ciążowy czekamy na potwierdzenie u lekarza
To moja druga ciąża. Pierwsza poroniona w 9 tygodniu w marcu tego roku. Poronienie zatrzymane. Dowiedzieliśmy się w 13 tygodniu. Mam nadzieję, że teraz będzie wszystko okej.