reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2021

reklama
Cześć! 4.10 pozytywny test ciążowy 😍 czekamy na potwierdzenie u lekarza 😍
To moja druga ciąża. Pierwsza poroniona w 9 tygodniu w marcu tego roku. Poronienie zatrzymane. Dowiedzieliśmy się w 13 tygodniu. Mam nadzieję, że teraz będzie wszystko okej.

Załączniki

• 20201004_092352.jpg
    20201004_092352.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 79
Ja niestety się z Wami żegnam... Kiedy w końcu szok oraz przerażenie minęło i zaczęłam się cieszyć z tej ciąży - dziś w 5t3d zaczęłam krwawić jak na okres. W poniedziałek idę na betę, ale nie mam nadziei...
Niestety krótko było mi dane być tu z Wami... Życzę Wam bezproblemowych, szczęśliwie zakończonych ciąż, a potem cudownych porodów i zdrowych Maluszków.
Przykro mi :( daj znać jak będziesz mieć wyniki bety

Ciagnie Was tez tak do slodkiego? Na kanapki nie mam ochoty, wedlina to juz w ogole na sam zapach mnie mdli ale za to slodkie o matko. Tak sie hamuje ze nie jem nic ale mysle tylko o tym [emoji85][emoji85]
Mnie nie. Mi generalnie nic za bardzo nie smakuje, na nic nie mam ochoty, chociaż ciągle jestem głodna [emoji14] idę do kuchni, patrzę do lodówki z głodem i zamykam, bo nic mi nie pasuje:p

Proooooszę Cię, ja dziś w knajpce rano zjadłam croissanta na ciepło z białą czekoladą hahahha :D ale 10 minut wcześniej bajgla z pastą z dyni i ogórkiem kiszonym, także nie mam pytań :D

byłam z koleżanką, która nie jest w ciąży, ale sama wzieła tartę z mascarpone i tortillę z warzywami, więc nie wzbudziłam podejrzeń:D
Może nie wiesz że koleżanka też jest [emoji23][emoji23][emoji23]

Proooooszę Cię, ja dziś w knajpce rano zjadłam croissanta na ciepło z białą czekoladą hahahha :D ale 10 minut wcześniej bajgla z pastą z dyni i ogórkiem kiszonym, także nie mam pytań :D

byłam z koleżanką, która nie jest w ciąży, ale sama wzieła tartę z mascarpone i tortillę z warzywami, więc nie wzbudziłam podejrzeń:D
Moze ona tez Ci powie za chwile ze jest w ciazy 😂😂

Ciagnie Was tez tak do slodkiego? Na kanapki nie mam ochoty, wedlina to juz w ogole na sam zapach mnie mdli ale za to slodkie o matko. Tak sie hamuje ze nie jem nic ale mysle tylko o tym 🙈🙈
Ja mam zupelnie odwrotnie... odrzucilo mnie od slodkiego mega. Jak widze, ze ktos je czekolade to mam odruch wymiotny. Ale za to wszystko co slone jest mega 🙌🏻 a ogorki korniszonki najbardziej hahaha

reklama
Do góry