reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2021

Hejka, daje update jak obiecałam, u mnie dziś 1dc, po 4 dni spóźnienia @ przyszła, eh.. trochę popłakałam ale już mi przeszło, nie ma co się załamywać trzeba działać dalej. Także opuszczam Was i życzę powodzenia Tobie i każdej dziewczynie z osobna oby wszystko było dobrze u Was :*
Powodzenia! Bądź silna kochana 😘 starania to ciężki czas dla nas kobiet. Trzymam kciuki, żebyś jak najszybciej zobaczyła swoje dwie kreski 😘

reklama
No i dzwonila do mnie ginekolog, ze miala kontakt z pacjentem Covid i czeka na wyniki, tak więc klops z dzisiejszej wizyty.. 😠

Udało się coś załatwić u innego gin? nie czytałam na bieżąco. Może się gdzieś wciśniesz
Właśnie zastanawiam się nad przeniesieniem wizyty o pare dni. W tym momencie jestem umówiona na 6+3 a chce przenieść na 5+6. Myślicie że już coś będzie widać? Niby to tylko 4 dni
Ja bym poczekała na Twoim miejscu. Będzie lepiej widać kropeczkę 😍
Ja jestem załamana... Jakaś infekcja przyplątała mi się ☹ w ostatniej ciąży też miałam i później obumarła... Chociaż brałam leki😭 boję się , jutro jadę do mojego gin po receptę
Sasidi, to nie jest reguła, w tamtej ciązy mogło być tak a w tej inaczej, nie stresuj się na zapas. A przy

Udało się coś załatwić u innego gin? nie czytałam na bieżąco. Może się gdzieś wciśniesz

Sasidi, to nie jest reguła, w tamtej ciązy mogło być tak a w tej inaczej, nie stresuj się na zapas. A przy
miało być - a przynajmniej spróbuj :)

nie chcę u innego ginekologa, wstepnie jestem jutro do niej umowiona na 10.20 ale dzisiaj ma dac znac, ze wynik ma ujemny, jezeli ma covid to wtedy do innego pojde 😊

Ja jestem załamana... Jakaś infekcja przyplątała mi się ☹️ w ostatniej ciąży też miałam i później obumarła... Chociaż brałam leki😭 boję się , jutro jadę do mojego gin po receptę
Kochana to nie jest powiedziane. Mi kiedys gin powiedzial ze jak ciaza jest zdrowa to utrzyma sie mimo wszystko. Wit C, czosnek i apap i zaraz przejdzie

No 19 miesiecy roznicy:) bylo bylo bo oboje to takie wymagajace dzieci.. ale teraz juz sie do tego przyzwyczailam do tych zajec i terapi tez. Co prawda nie planowalismy 3 dziecka i jak teraz sobie mysle to poczatki beda trudne ale zaprawiona w boju jestem xD
Za to raczej reakcja rodzicow moze byc kiepska bo oczywiscie ze jak ja sobie poradze itd no ale dziadkami są cuodwnymi dla moich dzieciakow takze no..
A mąż jak zareagował na 3 dziecko? [emoji16]

reklama
Hej dziewczyny dzisiaj robiłam test, wyszedł pozytywny! To moja 2 ciąża, z pierwszej mam córkę:)
Umówiłam się na wizytę 3.11 jutro i w piątek planuję iść na bete 💪

Załączniki

• received_255957829126230.jpeg
    received_255957829126230.jpeg
    63,5 KB · Wyświetleń: 85
Do góry