reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2021

reklama
Wow dziewczyny, podziwiam Was, musicie być mistrzami organizacji czasu i siebie!

My z mężem niedawno wzięliśmy pieska i jesteśmy zadziwieni ile to jest obowiązków i jakie nasze życie było wcześniej wygodne :D teraz jedno dziecko wydaje się być dla mnie szczytem możliwości... ciekawe jak będzie :)

Wow dziewczyny, podziwiam Was, musicie być mistrzami organizacji czasu i siebie!

My z mężem niedawno wzięliśmy pieska i jesteśmy zadziwieni ile to jest obowiązków i jakie nasze życie było wcześniej wygodne :D teraz jedno dziecko wydaje się być dla mnie szczytem możliwości... ciekawe jak będzie :)
Ja wlasnie namawialam mojego na pieska ale jednak dobrze ze sie wstrzymalismy bo to obowiazek ogromny chociaz chetnie uratowalabym jakas psinke ze schroniska. Postanowilam ze jesli ta ciaza sie nie powiedzie a bedzie to moja 3 to wtedy zagosci u nas pies :)

Witam Was dziewczyny ;)
Miło mi dołączyć do Waszego grona. Jestem tydzień po dniu spodziewanej miesiączki, wykonałam 3 testy i wszystkie 3 wyszły pozytywne. Z tego co liczyłam termin mam na 9 czerwca. ;)
Witaj kochana. Chyba jesteśmy w tym samym wieku 😉 gratuluję dwóch kreseczek 😍 piękna gromadkę będziesz mieć. Cudownie 💓 trójka to moje marzenie 😍

reklama
Do góry