reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2021

Hej dzień dobry z rana!:)
U mnie dziś 5t3d i w sumie objawów ciąży brak, oprócz bólu piersi. Nie chcę narzekać, ze czuję się dobrze, ale wiecie jak jest :) Czy któraś może też ma taka incognito ciążę?
Ja poza zmęczeniem i bólem piersi tylko przy dotknięciu ich nie mam żadnych objawów :) i chyba mnie to w sumie cieszy! Chociaż ta senność mnie dobija, mogę cały czas spać, a trzeba pracować :/

reklama
K
U mnie dziś 5t3d i w sumie objawów ciąży brak, oprócz bólu piersi. Nie chcę narzekać, ze czuję się dobrze, ale wiecie jak jest :) Czy któraś może też ma taka incognito ciążę?
Dzien dobry :) Ja wlasnie wstalam bo jade z kolezanka wybierac nowe lakiery do salonu 😂😎 zajebiscie jest wydac nie swoja kase 😂
Co do objawów to piersi mnie bola, mdli mnie po slodkim i z rana ale wczoraj nie moglam zjesc mielonych na obiad bo tak mi smierdzialy :(
Ja mam usg w czwartek tez 5+6 ale boje sie ze nic nie zobacze :(

Ja niestety mam migreny od dziecka a w tym roku stuknie mi 30.. mam dwie ciaze za sobą i w kazdej to bylo roznie ale nie mialam sposobu:( teraz tez mnie meczy a z dwojką dzieci wogole odpoczac sie nie da tak wiec pozostaje meczenie:(
Ojej to mnie nie pocieszyłas... 😭 Nie wiem jak to przeżyje, zwłaszcza ze w pracy przy komputerze głowa boli mnie częściej. Weekendy w domu są spokojniejsze.

ja w piątek wizyta, zrobi pewnie usg, ale będzie 5+0 wiec pewnie nic widać nie będzie.

Uff a myślałam że wszystkie tu macie już objawy tylko ja nie mam [emoji28]
U mnie dopiero 4+5 więc mam czas na objawy ale po pierwszej nieudanej ciąży i tak będę się tym ciągle martwić [emoji85]

Dzień dobry. Ja już starszaka odprawilam do przedszkola i leże i umieram. Mega mdłości, słabo mi i głowa boli... Dziś mam 5+5. Objawy coraz bardziej się nasilają , ale pierwszy raz mam od samego rana. Od kawy mnie odrzuciło, gdzie normalnie uwielbiam. Na chwilę obecną mam problem co jeść, wszystko śmierdzi i mnie odpycha. Do tego sny się zaczęły bardzo barwne , aż wstaje niewyspana 😅
Mój lekarz pracuje w dwóch szpitalach. I przyjmuje w prywatnej przychodni 30km ode mnie. Mam do niego zaufanie. W ciąży z synem chodziłam prywatnie do ordynatora szpitala w moim mieście. Ciążę miałam bez większych problemów do 35tc dostałam wtedy nadciśnienie, 220/120. Trafiłam do szpitala i mój lekarz nawet do mnie nie zajrzał porozmawiać, a leżałam miesiąc... Na wizytach nawet na mnie nie spojrzał. Dopiero jak on poszedł na urlop to taka starsza Pani doktor , która już nie żyła się mną zajęła. W 39 TC zrobiła cesarkę. Więcej do doktora nie wróciłam. A dodam tylko że przez całą ciążę mnie mocno skroił.

reklama
A ja jadę za dwie godziny do endokrynologa, także modlę się zeby nie musieć sie przepychać miedzy babciami pod gabinetem, i zeby nie było super tłoczno🙏🙏 życzę wszystkim milego, słonecznego dnia i duuuuzo uśmiechu 😍😁

Do góry