reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe mamy 2021

Hej dzień dobry z rana!:)
U mnie dziś 5t3d i w sumie objawów ciąży brak, oprócz bólu piersi. Nie chcę narzekać, ze czuję się dobrze, ale wiecie jak jest :) Czy któraś może też ma taka incognito ciążę?
Ja poza zmęczeniem i bólem piersi tylko przy dotknięciu ich nie mam żadnych objawów :) i chyba mnie to w sumie cieszy! Chociaż ta senność mnie dobija, mogę cały czas spać, a trzeba pracować :/

reklama
K
U mnie dziś 5t3d i w sumie objawów ciąży brak, oprócz bólu piersi. Nie chcę narzekać, ze czuję się dobrze, ale wiecie jak jest :) Czy któraś może też ma taka incognito ciążę?
Dzien dobry :) Ja wlasnie wstalam bo jade z kolezanka wybierac nowe lakiery do salonu 😂😎 zajebiscie jest wydac nie swoja kase 😂
Co do objawów to piersi mnie bola, mdli mnie po slodkim i z rana ale wczoraj nie moglam zjesc mielonych na obiad bo tak mi smierdzialy :(
Ja mam usg w czwartek tez 5+6 ale boje sie ze nic nie zobacze :(

Ja niestety mam migreny od dziecka a w tym roku stuknie mi 30.. mam dwie ciaze za sobą i w kazdej to bylo roznie ale nie mialam sposobu:( teraz tez mnie meczy a z dwojką dzieci wogole odpoczac sie nie da tak wiec pozostaje meczenie:(
Ojej to mnie nie pocieszyłas... 😭 Nie wiem jak to przeżyje, zwłaszcza ze w pracy przy komputerze głowa boli mnie częściej. Weekendy w domu są spokojniejsze.

ja w piątek wizyta, zrobi pewnie usg, ale będzie 5+0 wiec pewnie nic widać nie będzie.

Uff a myślałam że wszystkie tu macie już objawy tylko ja nie mam [emoji28]
U mnie dopiero 4+5 więc mam czas na objawy ale po pierwszej nieudanej ciąży i tak będę się tym ciągle martwić [emoji85]

Dzień dobry. Ja już starszaka odprawilam do przedszkola i leże i umieram. Mega mdłości, słabo mi i głowa boli... Dziś mam 5+5. Objawy coraz bardziej się nasilają , ale pierwszy raz mam od samego rana. Od kawy mnie odrzuciło, gdzie normalnie uwielbiam. Na chwilę obecną mam problem co jeść, wszystko śmierdzi i mnie odpycha. Do tego sny się zaczęły bardzo barwne , aż wstaje niewyspana 😅
Mój lekarz pracuje w dwóch szpitalach. I przyjmuje w prywatnej przychodni 30km ode mnie. Mam do niego zaufanie. W ciąży z synem chodziłam prywatnie do ordynatora szpitala w moim mieście. Ciążę miałam bez większych problemów do 35tc dostałam wtedy nadciśnienie, 220/120. Trafiłam do szpitala i mój lekarz nawet do mnie nie zajrzał porozmawiać, a leżałam miesiąc... Na wizytach nawet na mnie nie spojrzał. Dopiero jak on poszedł na urlop to taka starsza Pani doktor , która już nie żyła się mną zajęła. W 39 TC zrobiła cesarkę. Więcej do doktora nie wróciłam. A dodam tylko że przez całą ciążę mnie mocno skroił.

reklama
A ja jadę za dwie godziny do endokrynologa, także modlę się zeby nie musieć sie przepychać miedzy babciami pod gabinetem, i zeby nie było super tłoczno🙏🙏 życzę wszystkim milego, słonecznego dnia i duuuuzo uśmiechu 😍😁

Do góry