Domi_Polka
Fanka BB :)
Haha No przestań ja te mdłości jakoś zniosę zapewne, ale jak wymioty dojdą to wykitujeJa tak czekam na te mocne objawy ❤
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Haha No przestań ja te mdłości jakoś zniosę zapewne, ale jak wymioty dojdą to wykitujeJa tak czekam na te mocne objawy ❤
Hej dzień dobry z rana!
U mnie dziś 5t3d i w sumie objawów ciąży brak, oprócz bólu piersi. Nie chcę narzekać, ze czuję się dobrze, ale wiecie jak jest Czy któraś może też ma taka incognito ciążę?
Gratuluje i trzymam kciuki żeby wszystko było dobrzeCzesc dziewczyny, niesmialo sie witam po 1,5 roku staran ❤ chociaz boje sie cieszyc po poprzednim pustym jaju... oby tym razem bylo dobrze termin drugi raz byłby ten sam, 2 dni róznicy
Dzis zrobilam test, 2 dni przed spodziewana małpą i jest nieśmiała druga kreska ❤ To był mój pierwszy cykl na clo. Z objawow mam bolace piersi i troszke pobolewa mnie macica, takie jakby ciagniecie. No i rzucam sie na ogorki a od slodkiego mnie odrzuca.
Podpowiedzcie, kiedy poszlyscie na pierwsza wizyte?
Hej kochana. Ja dzis zrobiłam test i jest bardzo podobny do twojego. Jestem 4 dni przed @ mialam jakies przeczucie od rana zeby zatestowac i prosze...w ogole to mam dzis taki jakis posmak metaliczny w buzi boli mnie lewy jajnik czasem mocniej czasem mniej to jest bardziej takie klucie wiec jestem pelna nadziei ze bedzie sie to rozwijac pomyslnie tobie tez tego zycze z calego serca <3Czesc dziewczyny, niesmialo sie witam po 1,5 roku staran ❤ chociaz boje sie cieszyc po poprzednim pustym jaju... oby tym razem bylo dobrze termin drugi raz byłby ten sam, 2 dni róznicy
Dzis zrobilam test, 2 dni przed spodziewana małpą i jest nieśmiała druga kreska ❤ To był mój pierwszy cykl na clo. Z objawow mam bolace piersi i troszke pobolewa mnie macica, takie jakby ciagniecie. No i rzucam sie na ogorki a od slodkiego mnie odrzuca.
Ja w pierwszej ciąży miałam tylko mdłości z objawów w pierwszym trymestrzeJa tak czekam na te mocne objawy [emoji173]
Możesz już przy nim trochę odpocząć? Bo mój 2 latek nie daje mi za bardzo odpocząć [emoji23]5 lat
Ja dopiero będę szła 15.10. Niby najlepiej tak 2 tygodnie od pozytywnego testuCzesc dziewczyny, niesmialo sie witam po 1,5 roku staran [emoji173] chociaz boje sie cieszyc po poprzednim pustym jaju... oby tym razem bylo dobrze [emoji1316] termin drugi raz byłby ten sam, 2 dni róznicy [emoji85]
Dzis zrobilam test, 2 dni przed spodziewana małpą i jest nieśmiała druga kreska [emoji173] To był mój pierwszy cykl na clo. Z objawow mam bolace piersi i troszke pobolewa mnie macica, takie jakby ciagniecie. No i rzucam sie na ogorki [emoji85] a od slodkiego mnie odrzuca.
Gratulacje! U mnie pierwsza wizyta wypada w 6t2d ale juz mi sie to sni z tego czekaniaCzesc dziewczyny, niesmialo sie witam po 1,5 roku staran ❤ chociaz boje sie cieszyc po poprzednim pustym jaju... oby tym razem bylo dobrze termin drugi raz byłby ten sam, 2 dni róznicy
Ooo , mój syn kończy teraz w grudniu tez 5 lat5 lat