reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2021

reklama
Hej dzień dobry z rana!:)
U mnie dziś 5t3d i w sumie objawów ciąży brak, oprócz bólu piersi. Nie chcę narzekać, ze czuję się dobrze, ale wiecie jak jest :) Czy któraś może też ma taka incognito ciążę?

Hej ja mam tak dokładnie, czuje się świetnie, żadnych dolegliwości, tylko ból piersi przy dotyku, żyłki się nie pojawiają. Nie wiem czy się martwić czy cieszyć.

Czesc dziewczyny, niesmialo sie witam po 1,5 roku staran ❤ chociaz boje sie cieszyc po poprzednim pustym jaju... oby tym razem bylo dobrze 🙌🏻 termin drugi raz byłby ten sam, 2 dni róznicy 🙈
Dzis zrobilam test, 2 dni przed spodziewana małpą i jest nieśmiała druga kreska ❤ To był mój pierwszy cykl na clo. Z objawow mam bolace piersi i troszke pobolewa mnie macica, takie jakby ciagniecie. No i rzucam sie na ogorki 🙈 a od slodkiego mnie odrzuca.
Podpowiedzcie, kiedy poszlyscie na pierwsza wizyte?

Załączniki

• 20201006_070153.jpg
    20201006_070153.jpg
    999,3 KB · Wyświetleń: 82
Czesc dziewczyny, niesmialo sie witam po 1,5 roku staran ❤ chociaz boje sie cieszyc po poprzednim pustym jaju... oby tym razem bylo dobrze 🙌🏻 termin drugi raz byłby ten sam, 2 dni róznicy 🙈
Dzis zrobilam test, 2 dni przed spodziewana małpą i jest nieśmiała druga kreska ❤ To był mój pierwszy cykl na clo. Z objawow mam bolace piersi i troszke pobolewa mnie macica, takie jakby ciagniecie. No i rzucam sie na ogorki 🙈 a od slodkiego mnie odrzuca.
Gratuluje i trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze ✊🏻🙂

Hej kochana. Ja dzis zrobiłam test i jest bardzo podobny do twojego. Jestem 4 dni przed @ mialam jakies przeczucie od rana zeby zatestowac i prosze...w ogole to mam dzis taki jakis posmak metaliczny w buzi boli mnie lewy jajnik czasem mocniej czasem mniej to jest bardziej takie klucie wiec jestem pelna nadziei ze bedzie sie to rozwijac pomyslnie tobie tez tego zycze z calego serca <3

Załączniki

• 20201006_100158.jpg
    20201006_100158.jpg
    388,6 KB · Wyświetleń: 69
Czesc dziewczyny, niesmialo sie witam po 1,5 roku staran [emoji173] chociaz boje sie cieszyc po poprzednim pustym jaju... oby tym razem bylo dobrze [emoji1316] termin drugi raz byłby ten sam, 2 dni róznicy [emoji85]
Dzis zrobilam test, 2 dni przed spodziewana małpą i jest nieśmiała druga kreska [emoji173] To był mój pierwszy cykl na clo. Z objawow mam bolace piersi i troszke pobolewa mnie macica, takie jakby ciagniecie. No i rzucam sie na ogorki [emoji85] a od slodkiego mnie odrzuca.
Ja dopiero będę szła 15.10. Niby najlepiej tak 2 tygodnie od pozytywnego testu:)

Gratulacje! U mnie pierwsza wizyta wypada w 6t2d ale juz mi sie to sni z tego czekania 😅

reklama
Do góry