reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2021

reklama
Już po wizycie! 6 tydzień, układ krążenia już jest! Widziałam jak się "Trzepocze", wysoko zagnieżdżony pęcherzyk ciążowy w styczności z pęcherzykiem żółtkowym, widoczny zarys płyty zarodkowej długości 1,5mm [emoji33][emoji64][emoji193]
Zobacz załącznik 1184695
Super [emoji173][emoji16] czyli miałaś dzisiaj 5+6 tak? [emoji16] nie mogę się doczekać wizyty, chociaż liczę się z tym, że może jeszcze nic nie być widać [emoji16]

Hej, u mnie to zależy od dnia z tymi objawami jednego dnia są bardziej nasilone innego prawie wcale jedynie piersi czuje cały czas [emoji85]
Hej dzień dobry z rana!:)
U mnie dziś 5t3d i w sumie objawów ciąży brak, oprócz bólu piersi. Nie chcę narzekać, ze czuję się dobrze, ale wiecie jak jest :) Czy któraś może też ma taka incognito ciążę?

Hej dzień dobry z rana!:)
U mnie dziś 5t3d i w sumie objawów ciąży brak, oprócz bólu piersi. Nie chcę narzekać, ze czuję się dobrze, ale wiecie jak jest :) Czy któraś może też ma taka incognito ciążę?
Incognito haha ja mam. Mdlosci takie naprawde mini mini przez chwilę rano jak wstanę. Ale gdyby nie wiedziala ze jestem w ciazy to pewnie bym na nie nie zwróciła uwagi. Piersi czuje, prawie bez przerwy. Od kawy mnie nie odrzuciło, wręcz przeciwnie😍 tez bym juz chciala sie troche pomęczyć ale widocznie za wczesnie. U mnie dzis 5+1. 😊

Dzień dobry. Jeden dzień nieobecności i 14 stron do czytania , haha😂
Piękny widok z usg 🥰 już się doczekać nie mogę swojego!!!

Ja bety chyba jednak robić nie będę. Pracuje w przychodni i u siebie musze iść tsh pobrać . Wiec nie pójdę już drugi raz gdzieś indziej wystawiać żył do pobrania, a w pracy to od razu by się wydało jakbym kazała tez pobrać betę 😂
Mój gin pracuje w mojej przychodni i w szpitalu + jeszcze w przychodni w której wykonują badania prenatalne. W moim mieście ma bardzo dobre opinie, dlatego terminy do niego szybko uciekają ... całe szczęście sama się umawiam i kontroluje jego grafik. W innym wypadku bym się stresowała i szukała innego lekarza.
W pierwszej ciąży rodziłam w Niemczech i tam dojeżdżałam prawie 50km do ginekolog bo była Polką, także gdybym miała dojeżdżać po raz kolejny ,ale do kogoś wartego tego dojazdu To zapewne bym jeździła ☺️
Mi dokuczają mdłości w dalszym ciągu, rano i wieczorem z podwójna siła !
wczoraj dopadł mnie taki ból głowy w pracy ze wieczorem w aptece kupiłam Apap i zjadłam jedna tabletkę. No inaczej bym nie dała rady. Migreny miewam często i właśnie się boje ich w ciąży 😭 chyba ze znacie jakieś sposoby na migreny w ciąży?

w piątek miałam iść na rezonans głowy No ale chyba musze odwołać , bo to 1 trymestr..

ide jeszcze spać , może zasnę.

Dzień dobry. Jeden dzień nieobecności i 14 stron do czytania , haha😂
Piękny widok z usg 🥰 już się doczekać nie mogę swojego!!!

Ja bety chyba jednak robić nie będę. Pracuje w przychodni i u siebie musze iść tsh pobrać . Wiec nie pójdę już drugi raz gdzieś indziej wystawiać żył do pobrania, a w pracy to od razu by się wydało jakbym kazała tez pobrać betę 😂
Mój gin pracuje w mojej przychodni i w szpitalu + jeszcze w przychodni w której wykonują badania prenatalne. W moim mieście ma bardzo dobre opinie, dlatego terminy do niego szybko uciekają ... całe szczęście sama się umawiam i kontroluje jego grafik. W innym wypadku bym się stresowała i szukała innego lekarza.
W pierwszej ciąży rodziłam w Niemczech i tam dojeżdżałam prawie 50km do ginekolog bo była Polką, także gdybym miała dojeżdżać po raz kolejny ,ale do kogoś wartego tego dojazdu To zapewne bym jeździła ☺
Mi dokuczają mdłości w dalszym ciągu, rano i wieczorem z podwójna siła !
wczoraj dopadł mnie taki ból głowy w pracy ze wieczorem w aptece kupiłam Apap i zjadłam jedna tabletkę. No inaczej bym nie dała rady. Migreny miewam często i właśnie się boje ich w ciąży 😭 chyba ze znacie jakieś sposoby na migreny w ciąży?

w piątek miałam iść na rezonans głowy No ale chyba musze odwołać , bo to 1 trymestr..

ide jeszcze spać , może zasnę.
Ja niestety mam migreny od dziecka a w tym roku stuknie mi 30.. mam dwie ciaze za sobą i w kazdej to bylo roznie ale nie mialam sposobu:( teraz tez mnie meczy a z dwojką dzieci wogole odpoczac sie nie da tak wiec pozostaje meczenie:(

reklama
Do góry