reklama
marysia1205
Fanka BB :)
Dlatego ja wolę poczekać na spokojnie aż będzie pewne niż słuchać nie potwierdzonych informacji.Ja już po prenatalnych z usg wszystko ok, we wtorek wyniki pappa. Wg lekarza dziewczynka a na ostatniej wizycie dwa tyg temu lekarka powiedziała, ze wg niej na 99% chłopak
Później będzie jeszcze gorzej bo dziecko urośnie [emoji1787]
Hej, mam pytanie - jak radzicie sobie z uciskiem na pęcherz? W pierwszej ciąży nie miałam takich dolegliwości, myślałam ze to zapalenie pęcherza ale badania moczu ok. Czy później macica się podniesie?
Nooo ja pamiętam 8/9 miesiąc to szłam w nocy do łazienki, wysikałam się, umyłam ręce i znowu mi się chciało [emoji85][emoji23][emoji23] czasami to się zastanawiałam czy jest sens wracać do łóżka czy spać na kibelku [emoji23]Później będzie jeszcze gorzej bo dziecko urośnie [emoji1787]
To widzę, że jest Nas więcej z tym problemem. Dziś w nocy 4 razy byłam w toalecie A najgorsze jest to, że suche powietrze to też pić mi się chce i później dlatego tak latam do toaletyNooo ja pamiętam 8/9 miesiąc to szłam w nocy do łazienki, wysikałam się, umyłam ręce i znowu mi się chciało [emoji85][emoji23][emoji23] czasami to się zastanawiałam czy jest sens wracać do łóżka czy spać na kibelku [emoji23]
Mi też wystarcza raz pójście w nocy a jeszcze chyba tydzień temu albo dwa wstawałam 4 razy. Teraz mam 14 tc
A ja ostatnio chodze juz rzadziej. Tylko raz w ciagu nocy, a pije normalnie. Podobno kolo 13 tc ucisk sie zmniejsza, macica sie podnosi no ale pozniej znów bedzie uciskac pecherz wiec ma razie jestem mega zadowolona, ze moge spac [emoji16][emoji85]
Ja się budzę co 2h[emoji85] na szczęście wracam z łazienki i zasypiam w sekundę ale też po każdym siku muszę się napić wody [emoji23] i tak w kółko.To widzę, że jest Nas więcej z tym problemem. Dziś w nocy 4 razy byłam w toalecie A najgorsze jest to, że suche powietrze to też pić mi się chce i później dlatego tak latam do toalety [emoji86]
reklama
To czekam na poprawę [emoji16]A ja ostatnio chodze juz rzadziej. Tylko raz w ciagu nocy, a pije normalnie. Podobno kolo 13 tc ucisk sie zmniejsza, macica sie podnosi no ale pozniej znów bedzie uciskac pecherz wiec ma razie jestem mega zadowolona, ze moge spac [emoji16][emoji85]