Wizytę mam dopiero 16 listopada na razie jestem tylko na telefonie z lekarzem
Na ktora masz wizyte?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na ktora masz wizyte?
Wiesz dla mnie zabawki to nie bałagan, chociaż mój syn już sprząta i nie ma z nimi problemu. Chociaż wczoraj mama cały wieczór była w sypialni zamknięta i spala to chłopaki razem urzędowali i zapomnieli pozbierać zabawek dzisiaj od tego zaczną. U mnie już będzie duża różnica bo 5 lat więc też będzie troszeczkę łatwiej mam nadziejęOd bałaganu się nie umiera.
Wrócisz do formy to ogarniesz. Nic na siłę.
Jak będziesz miała dwójkę dzieci to też nie będziesz miała za bardzo czasu na sprzątanie. Także masz czas by przywyknac [emoji6]
też kocham gorące, dłuuugie kapiele. Zawsze się moczyłam w wannie tak z godzinę. Teraz max 15 minut i woda raczej letnia, nie gorąca.Cześć, jestem tu nowa, nprzeczytałam pierwsze parędziesiąt stron i ostatnie 30, ale jest tego już za dużo żeby przeczytać wszystko. Jestem w 8 tyg. (7+0), co potwierdziło wczoraj pierwsze USG (jak fajnie udlyszec serduszko!to moja pierwsza ciąża. Zapomniałam spytać lekarki, bo wizyta była dość ekspresowa, co z kąpielami? To jedna z moich większych przyjemności, a przeczytałam, ze nie powinno się brać gorących kąpieli. Czy to znaczy żeby zupełnie sobie darować i przejść na prysznic? Czy takie niezbyt długie i niezbyt gorące bierzecie? Jeśli pytanie takie już było to sorrki. Pozdrawiam, Olga
Vici mnie piersi też nie bolą tylko jak po nocy wstaje to są obolałeDzięki, lekarz napisał żebym zbadala bete i progesteron i wtedy zobaczymy co dalej. Dzisiaj wyniki, mam nadzieję że będzie ok, chociaz mam wrażenie że piersi w ogóle przestały mnie boleć
A bierzesz luteinę czy coś ? Bądź spokojna, my dobre myśli ci wysyłamyA u mnie dzisiaj plamienie na szczęście jasno brązowe, w pierwszej ciąży też miałam, ale już stres. Napisałam do lekarza i zobaczymy co powie..
To chyba chodzi że Dopplera nie powinno się wcześniej robić niż w 10tc. Bo nagrzewa tkankiTo co Ty masz za sprzęt?? Wszędzie piszą, że te domowe to nie prędzej jak 10 tc.
A bierzesz luteinę czy coś ? Bądź spokojna, my dobre myśli ci wysyłamy [emoji8]
Super wieściDziewczyny coś mi usunęło posta to jeszcze raz ja już po wizycie moja fasoleczka ma się świetnie i widziałam ślicznie bijące ❤ termin mam na 24.06 po drodze do domu poryczałam się ze szczęścia