reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2021

reklama
O chryste sprawdzam ile mnie beda badania kosztowaly i az mnie zamurowalo.. masakra
U mnie wyszlo bardzo podobnie 🙈 nie wiem czy mam robic grupe krwi, bo mam karte dawcy krwi z grupa wyrobiona i niby lekarz mi nie znanaczył, ale rozmawialam z kolezanka i mowila, ze musi byc podpieta kartka do tej ksiazeczki ciazowej, wiec chyba zrobie 🤔

Załączniki

• Screenshot_20201031-171110_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20201031-171110_Samsung Internet.jpg
    416 KB · Wyświetleń: 73
U mnie wyszlo bardzo podobnie 🙈 nie wiem czy mam robic grupe krwi, bo mam karte dawcy krwi z grupa wyrobiona i niby lekarz mi nie znanaczył, ale rozmawialam z kolezanka i mowila, ze musi byc podpieta kartka do tej ksiazeczki ciazowej, wiec chyba zrobie 🤔
No pewnie bedziesz musiala zrobic bo ja mialam grupe krwi na wpisach ze szpitali i pokazalam lekarzowi ale mowil ze wlasnie musi być w dokumentach dopięte :)

Tak dużo jest tych wiadomości, że teraz nie znajdę, ale któraś z Was pisała, że ciekawe ile dzieci urodzi się w Dzień Ojca, dopiero sobie uświadomiłam, że termin mam dzień po Dniu Ojca, mąż miałby niezły prezent 😂
Może być dużo, bo 24 czerwca jest pełnia, a wtedy najwięcej dzieci się rodzi 8-)

reklama
Dziewczyny a macie spawdzone książki o tym skąd się biorą dzieci i jak rozmawiać o tym z 6-latką? Następne USG mam 24 .11 i będzie to 12 tc. Jak wszystko będzie pomyślnie zamierzamy powiedzieć córce że będzie miała rodzeństwo. Wie, że dziecko jest z brzuszka mamy i musi się urodzić ale bez szczegółów jeszcze jak się tam znalazło. To rezolutna dziewczynka i pewnie będzie miała mnóstwo pytań o szczegóły. Ja miałam 8 lat jak urodził się mój brat i dostałam książkę "Nie wierzcie w bociany". Pamietam, że wszystko było wyjaśnione z ilustracjami przytulającej nagiej pary. Chyba duże na mnie zrobiło wrażenie skoro do dziś pamiętam tytuł książki i obrazki. Wydaje mi się że książka nie była dostosowana dla 8-latki. Ale moi rodzice mielu wtedy 26 lat 😂

Do góry