Mam tak samo. Nie ciągnie mnie do słodyczy, choć wcześniej zjadłam nałogowo, za to kanapka z serem i pomidorem to najlepsze jedzenie [emoji16]Chyba jakis kolejny mini objaw. Jestem łakomczuchem jeśli chodzi o słodycze. Od jakiegoś tygodnia ja nie jem ich prawie wgl. Zauwazylam to najpierw moj maz, ze wgl nie kupuje. I ciagle tylko kanapeczki z serem i pomidorkiem. A uwaga, właśnie robie zupe meksykanska [emoji2957]
reklama
Starlights
Fanka BB :)
Ja w sierpniu usłyszałam, że mam się dobrze zabezpieczać, bo jestem za dobrym pracownikiem więc chciałabym z tą informacją wytrzymać do świąt, nie wiem czy nikt nie zauważy.
ale to byl niesmieszny zart czy serio?! nie wierze. jakbym ja cos takiego uslyszala to zniknelabym od razu bez obracania sie. buce.
Juustiik2607
Ja tak miałam, zdarzały się te plamienia sporadycznie, ale i tak był stres, że coś się dzieje niedobrego. Od 2 tygodni nie pojawiły się już. Lekarz stwierdził, że zarodek się zagnieżdża i to normalne.
Cześć dziewczyny chciałabym się rozgościć już teraz w tej grupie wcześniej byłam w temacie inseminacji, później in vitro. Obecnie jestem w 7 tygodniu, termin na 21 czerwiec. Chciałam zapytać jak tam Wasze samopoczucia? Czy któraś z Was ma może problemu z "brudzeniem na brązowo"? U mnie macica tak pracuje, że mam małe podbrudzanie z tytułu pękania naczynek. Lekarze zapewniają, że to normalne. Podobno pęcherzyk płodowy cały czas wierci ba tym etapie dziurkę jeszcze w macicy, aby wejść głębiej. Któraś z Was miała coś podobnego?
Ja miałam kiedyś. Sposobem jest odpowiednia suplementacja metylowanymi witaminami - kwas foliowy, b12 i b6. Wszytko zależy jaki masz poziom honocyteiny i do ilu musisz zbić. No i pytania czy jesteś w ciąży?
Jestem w ciąży, aktualnie 7+3, homocysteina wynosi 9,19. Póki co dostałam folian 400 i modulator homocysteiny, czekam na wyniki mutacji mthfr i PAI. Obawiam się trochę, bo podobno podwyższona homocysteina zwiększa ryzyko wad płodu
Mmmalina88
Witajcie
Przygarniecie jeszcze jedna duszyczkę?
Ciąża potwierdzona tydzień temu w czwartek. Dzisiaj jest 8+0. Termin mam na 11.06. Kolejna wizyta 19.11.
Boję się jeszcze cieszyć, że tak szybko się udało mimo problemów zdrowotnych. Mam nadzieję, że będzie wszystko ok i zostanę z Wami do samego końca
Ciąża potwierdzona tydzień temu w czwartek. Dzisiaj jest 8+0. Termin mam na 11.06. Kolejna wizyta 19.11.
Boję się jeszcze cieszyć, że tak szybko się udało mimo problemów zdrowotnych. Mam nadzieję, że będzie wszystko ok i zostanę z Wami do samego końca
ToJaPaula
Zaciekawiona BB
Cześć dziewczyny no to może i ja się tutaj trochę rozgoszczę. Mam nadzieję, że na dłużej bo mam trochę od początku pod górę. Od tyg mam ten sam problem co Ty u mnie niestety w zeszlym tyg. skoń zyło się to szpitalem ponieważ rano w sobotę zaczełam krwawic. Jestem juz w domu na lekach ale brazowy sluz nie odpuszcza. Troche mnie pocieszylas, ze na tym etapie ciazy to moze byc zagniezdzajace sie glebiej jajeczko. Wizyte u ginekologa mam dopiero w srode. Na ostatnim usg bylo widac zarodek i cialko zolte lekarz w szpitalu stwierdzil, ze wszystko idzie w dobrym kierunku. Oby tak byloCześć dziewczyny chciałabym się rozgościć już teraz w tej grupie wcześniej byłam w temacie inseminacji, później in vitro. Obecnie jestem w 7 tygodniu, termin na 21 czerwiec. Chciałam zapytać jak tam Wasze samopoczucia? Czy któraś z Was ma może problemu z "brudzeniem na brązowo"? U mnie macica tak pracuje, że mam małe podbrudzanie z tytułu pękania naczynek. Lekarze zapewniają, że to normalne. Podobno pęcherzyk płodowy cały czas wierci ba tym etapie dziurkę jeszcze w macicy, aby wejść głębiej. Któraś z Was miała coś podobnego?
Ja też 8+0 i termin na 11.06!!Witajcie
Domi_Polka
Witaj, Ładny termin, taki jak mójWitajcie
Dj_angel89
Ja poinformowałam od razu po potwierdzeniu ciąży przez gina. 6 miesiąc wg OM, późniejsza ciąża wg USG. Od razu poszłam też na L4, bo mam pracę z ludzi a teraz jednak trochę strach przez Covid.Kiedy informowalyscie pracodawcę o ciąży? Ja jestem na zwolnieniu od lekarza rodzinnego, ponieważ nim dowiedziałam się o ciąży byłam chora, ale mam trudny system pracy, po 12h z dojazdem ok 2 godziny w jedna stronę. Nie wyobrażam sobie wrócić do fizycznej pracy teraz jednak nie wiem czy to odpowiedni moment aby informować już przełożonego.
reklama