reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2021

reklama
Mnie już nic w tym kraju nie zdziwi. Tak jak już jedna dziewczyna wstawiła Ci link do strony gdzie jest w tej samej cenie [emoji846] sama prowadzę firmę i też często taniej mogę kupić produkt w hurtowni niż u dystrybutora.
Tak? Jezu, nie zauważyłam, tyle naskrobaly dziewczyny. Ale to dziwne, że w placówce współpracującej jest taniej niż w genomedzie, prawda? :)

Mnie już nic w tym kraju nie zdziwi. Tak jak już jedna dziewczyna wstawiła Ci link do strony gdzie jest w tej samej cenie [emoji846] sama prowadzę firmę i też często taniej mogę kupić produkt w hurtowni niż u dystrybutora.
No właśnie w zdrowegeny.pl jest taniej niż w genomedzie, aż mnie to zdziwiło :)

Nadrobie was wiwczorkiem bo miałam dzisiaj zajob... Jeszcze kurs na cmentarze zrobiliśmy przez to zamkniecie od jutra...
I tadam stoi przed Wami sierota nr 1 [emoji1751][emoji85]
Poslizgnelam się na mokrej podłodze i wyłożyłam na tyłek w kuchni na kafelki...
Głowa w górze, ręce na brzuchu a grzmotnelam kością ozonową i chodzę jakbym miala nasrane w majtach [emoji24][emoji24][emoji24]
Boli że nie pytajcie...
Tylko tyłek. Nic więcej sie nie dzieje ale serio ledwo chodze i az boje sie nocy...
Współczuję tego bólu... Oby noc nie była taka zła

Jestem w ciąży, aktualnie 7+3, homocysteina wynosi 9,19. Póki co dostałam folian 400 i modulator homocysteiny, czekam na wyniki mutacji mthfr i PAI. Obawiam się trochę, bo podobno podwyższona homocysteina zwiększa ryzyko wad płodu
Weź te leki przez 2 tygodnie i zrób kontrolne badanie. Bo czasem ciężko trafić w ciemno z suplementacja ;) A ta honocyteiny nie jet jeszcze jakaś mega wysoka, także myślę że nie musisz się obawiać wad. Natomiast na pewno warto zacząć działać suplami ;)

Cześć dziewczyny 😁 no to może i ja się tutaj trochę rozgoszczę. Mam nadzieję, że na dłużej bo mam trochę od początku pod górę. Od tyg mam ten sam problem co Ty 😑 u mnie niestety w zeszlym tyg. skoń zyło się to szpitalem ponieważ rano w sobotę zaczełam krwawic. Jestem juz w domu na lekach ale brazowy sluz nie odpuszcza. Troche mnie pocieszylas, ze na tym etapie ciazy to moze byc zagniezdzajace sie glebiej jajeczko. Wizyte u ginekologa mam dopiero w srode. Na ostatnim usg bylo widac zarodek i cialko zolte lekarz w szpitalu stwierdzil, ze wszystko idzie w dobrym kierunku. Oby tak bylo ☺☺
Witaj. Widzę że Cię nie odpuszcza. Ale spokojnie. Brązowe plamienia już nie są groźne. To jest poprosru stara krew która się ewoluuje :) będzie dobrze ;)

reklama
Do góry