reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2021

Nie było mnie od 15 bo praca. I nie moge sie naczytac ile napisalyscie juz 😂 Dziewczyny te szczuplutkie jakie juz ładne brzuszki. Ja waze ok 65 i niestety moj brzuch wyglada jak po dobrym obiedzie 🤪

U mnie nadal żadnych objawow, tylko cycki niemilosiernie. @Vici32 ja 6 pęcherzyk i tez zarodek niewidoczny. Doktor smial sie do męża ze zasiane ale z 2 tygodnie jeszcze trzeba poczekac, zeby zobaczyć wiecej. Wizyte mam na 12.11 🙃 Wtedy mam nadzieję zobaczyć mala kropeczkę

reklama
TAAAAK BOŻE !!!! Ja to uwielbiam z itwistem tego b-smarta, bo z racji tego, ze nie jem mięsa to dają mi z plackiem ziemniaczanym ❤ Mniammmmmm! Albo kubełek frytek !! Przed tymi moimi nudnościami to wsuwalam cały na raz 😅Najgorsze jest to ze od kilku dni chodzą za mną te nóżki z KFC pikantne 😭😭 a mięsa od roku czasu nie jem 🤨

Odkąd mnie muli od rana do wieczora, jem na obiad puree ziemniaczane samo 😂 Jedyna rzecz po której mi nie jest niedobrze ! W ogóle mam straszną ochotę na ziemniaki w każdej formie non stop 😋
A ja właśnie przed chwilą poszłam wyrzucić resztkę puree z garnka, i tak mi zaśmierdziało, że chyba już puree nie tknę 🥴🙈 Ja nie wiem co się dzieje ze mną, że zjem coś, bo mam na to mega ochotę, a za chwilę chcę omijać szerokim łukiem 😂

Właśnie ostanio często mam bóle głowy.. W poprzedniej ciąży nie miałam tego problemu.. Jeśli już nie mogę wytrzymać to mogę zabrać coś przeciwbólowego?

reklama
Ponoć można paracetamol w przypadku silnego bólu, ale na mnie osobiście nigdy paracetamol nie działał, więc i teraz raczej nie biorę nawet jak bardzo boli, a niestety boli często :/ mi troszkę pomaga moczenie stóp w gorącej wodzie, ale też nie za długo, możesz też spróbować zimne okłady na głowę, choć na mnie to nie działa...
Właśnie ostanio często mam bóle głowy.. W poprzedniej ciąży nie miałam tego problemu.. Jeśli już nie mogę wytrzymać to mogę zabrać coś przeciwbólowego?

Do góry