Ale już jesteś po wizycie, na której widziałaś zarodek ? Czy przed ?
Ja przy 12mm nie widziałam zarodka także spokojnie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja przy 12mm nie widziałam zarodka także spokojnie.
u mnie jedynie echo zarodka było widać przy pęcherzyku 13 mm. Teraz już sam zarodek ma dużo więcejAle już jesteś po wizycie, na której widziałaś zarodek ? Czy przed ?
Ja też nie widziałam. Tyle że u mnie wg om powinnam mieć koniec 6 tyg...a widać było tylko pęcherzyk ciazowy.Dlatego dał mi wybór albo wizyta za 2 tyg albo zrobić betę czy ciąża rozwija się prawidlowo. Wybrałam betę... Jakbym miała czekać w niepewności 2 tyg na wizytę chyba bym oszalała
Ja miałam 6.7mm i jeszcze pęcherzyka nie widziałam [emoji4]
10go mam kolejną wizytę i gin mówił, że na pewno będzie już wszystko widać [emoji4]
Wg OM 5+1, wg USG 4+4Dziękuję Ci bardzo za odpowiedź, to widzialysmy to samo trzymam kciuki żeby 10 był już wszystko widoczne, ja 6 dni później. A w którym tygodniu miałaś 6,7 mm?
Wg OM 5+1, wg USG 4+4
Ciąża ciąży nierówna. Nie masz się czym stresować. Jeśli lekarz nie był zaniepokojony tym, że nic nie widać tzn że dzidzia ma czas żeby się pokazać [emoji4] na nastepnym USG na pewno już ją zobaczysz [emoji3059]
Piersi na początku bolały bez przerwy, a teraz tylko przy dotyku i to wcale nie tak bardzo. Mdłości raz są raz ich nie ma. Ale pojawiają się o każdej porze dnia na szczęście jeszcze nie wymiotuję siadły mi już plecy niestety i ciągle bym spałaMasz rację, lekarz spokojny, z pozytywnym nastawieniem, także i ja takie mam trzymam za nas kciuki. A jak Twoje objawy ? Mdłości? Piersi ?
A ze podczytuje, że tez planowała ciąże w listopadzie, Ale ma 38 lat, jakieś tam choroby i nie wie ..
Spokojnie dziewczyny nie atakujcie tak.No trzeba się przenieś na ten prywatny bo w sumie nie wiemy kto nas czyta