reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2021

@OlaFasola89 którą zamówiłaś koszule? Ja mam dwie, jedną lubię, drugiej nie. Segregator mam z poprzedniej ciąży i chyba po prostu wykorektoruje to co tam zdążyłam napisać w poprzedniej straconej ciąży. Chociaż kusiło mnie przez chwilę zamówić nowy ale szkoda kasy [emoji13]

Edit: to chyba nie Ty tylko @xnightfall94
Dziś widziałam jak mówiła mamaginekolog ze wprowadziła zmiany w segregatorze. Ale nie jest ich mega dużo ☺️ Także myśle ze stary tez się nada

reklama
Ja w ciąży z synem jadłam maczugi keczupowe 🤣 chyba już na nie mam ochotę😅 chociaż dzisiaj mdłości trochę męczą. Zjadłam sucha bułkę rano i później serek. I leżałam żeby nie oddać tego 🤢
Teraz głowa pęka więc plus że muszę leżeć Bo i tak bym nie dała rady nic ogarnąć.

o matko maczugi keczupowe! Pamietaaaam, paczka za 45 groszy 😂 a ze 2 lata temu widzialam je znowu w Żabce, nie wiem czy dalej są🤔 zjadłabym 😀
Oj wspolczuje:( jeszcze jak ból głowy dochodzi to już naprawdę nie da sie nic zrobić.

Nie obwiniaj się. To że nie masz siły posprzątać to przy takim samopoczuciu normalne. A od pierogów gotowych na obiad jeszcze nikt nie umarł :p nie potrwa to przecież wiecznie, także się nie obwiniaj. A nie może Ci ktoś pomóc w domu? Maz/partner, mama?
Mama za granica w pracy niestety, zreszta i tak bym chyba nie śmiała prosić o posprzątanie 😁 narzeczony pomaga w domu, dziś coś wspomniał ze ogarnie, może te naczynia chociaż pomyje, zobaczymy ☺️ Bardziej ta moja niemoc mnie drażni

Wczoraj synkowi powiedziałam o dzidziusiu. Ale się ucieszył . I narysował mi rysunek, dzidziusia 😍😍😍

Załączniki

• 2E210CBC-678A-487D-88EA-9541A54B5F3E.jpeg
    2E210CBC-678A-487D-88EA-9541A54B5F3E.jpeg
    660,4 KB · Wyświetleń: 59
W ciąży z synem od razu czułam że to będzie Michał ♥ teraz czuję, że to będzie Zosia 😍 zobaczymy...😉 Ogólnie nigdy nie zastanawiałam się nad imieniem, nigdy nie wybierałam imienia, nie przeglądałam kalendarza. Te imiona same przyszły ♥😍
U nas jeśli będzie dziewczynka, to też będzie Zosia ❤ wiem, że to teraz bardzo popularne imię, ale maz tak do mnie mówi, od kiedy się poznaliśmy, więc musi tak być, od zawsze chciał córeczkę Zosię :) a jak synek, to myślę nad Stasiem albo innym tradycyjnym imieniem. Syn jest Wojciech, więc fajnie, jakby pasowało właśnie :)

U nas jeśli będzie dziewczynka, to też będzie Zosia ❤ wiem, że to teraz bardzo popularne imię, ale maz tak do mnie mówi, od kiedy się poznaliśmy, więc musi tak być, od zawsze chciał córeczkę Zosię :) a jak synek, to myślę nad Stasiem albo innym tradycyjnym imieniem. Syn jest Wojciech, więc fajnie, jakby pasowało właśnie :)
U mnie będzie Filip lub Lena ❤

reklama
Witam Was Dziewczyny [emoji3526] przygarniecie jeszcze jedną zbłąkaną duszę? [emoji6]
Termin według OM wychodzi mi 26 czerwiec ale mam dłuższe cykle i owu była później. Mam synka, który w Halloween skończy 2 lata [emoji3526]
Gratuluję wszystkim fasolek w brzuszkach [emoji3590]
Pewnie że przygarniemy :) witamy i zapraszamy :)

Ja będę miała drugi raz od mamyginekolog, służą do utrzymania porządku w dokumentacji, a dodatkowo wiele ciekawych informacji, np.na temat suplementacji, różnych wyników, a teraz nowość - na temat zdrowia psychicznego kobiety w ciąży i po porodzie .
Fajna sprawa. Też myślałam nad tym segregatorem kiedyś, ale stwierdziłam że ja robię tyle badań, że bym tam nie pomoescila :p dlatego miałam zwykły segregator z wynikami po prostu, z którego moja gin się śmiała ze to mój nieodłączny atrybut :p

Mama za granica w pracy niestety, zreszta i tak bym chyba nie śmiała prosić o posprzątanie 😁 narzeczony pomaga w domu, dziś coś wspomniał ze ogarnie, może te naczynia chociaż pomyje, zobaczymy ☺ Bardziej ta moja niemoc mnie drażni
Wierzę ze drażni niemoc, ale tak nie będzie ciągle ;) dobrze ze narzeczony pomaga, nie miej wyrzutów sumienia :)

Wczoraj synkowi powiedziałam o dzidziusiu. Ale się ucieszył . I narysował mi rysunek, dzidziusia 😍😍😍
Ale słodko :)

Do góry