Śliczny rysunek ja jeszcze mojemu synkowi nie mówię. Raczej powiem tak po prenatalnych.Wczoraj synkowi powiedziałam o dzidziusiu. Ale się ucieszył . I narysował mi rysunek, dzidziusia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Śliczny rysunek ja jeszcze mojemu synkowi nie mówię. Raczej powiem tak po prenatalnych.Wczoraj synkowi powiedziałam o dzidziusiu. Ale się ucieszył . I narysował mi rysunek, dzidziusia
Też biorę pod uwagę Zosię gdyby była dziewczynka. Lub Pola. Dla chłopca nie mam pomysłuU nas jeśli będzie dziewczynka, to też będzie Zosia [emoji173] wiem, że to teraz bardzo popularne imię, ale maz tak do mnie mówi, od kiedy się poznaliśmy, więc musi tak być, od zawsze chciał córeczkę Zosię a jak synek, to myślę nad Stasiem albo innym tradycyjnym imieniem. Syn jest Wojciech, więc fajnie, jakby pasowało właśnie
Mój syn to FilipU mnie będzie Filip lub Lena [emoji173]
Nie mogę na telefonie wejść przez przeglądarkę bo automatycznie otwiera mi się apka. Jak nazwałaś wątek to może da się wyszukaćMusicie przez przeglądarkę wejść, w apce nie działa.
Dobra znalazłam kto nie może znaleźć to można znaleźć w wyszukiwarce tematNie mogę na telefonie wejść przez przeglądarkę bo automatycznie otwiera mi się apka. Jak nazwałaś wątek to może da się wyszukać
Zależy jak dużo brałaś, ja brałam końskie dawki przez 4 i pół miesiąca. Z lekami to jest tak jak ze wszystkim. Jedna osoba będzie brała dużo i nic się nie stanie a druga mniej i będą komplikacje. Dlatego podtrzymuję, że jeśli nie trzeba to lepiej unikać, bo nie wiadomo jak lek zadziała na Ciebie i Twoje dzieciatko.Ja brałam magnez przez bodajże 5 czy 6 tygodni w pierwszej ciąży z zalecenia lekarza i mój syn nie miał problemów z napięciem. Więc wydaje mi się że to zależy od danej osoby, a nie że tak musi być
Super26.10 beta 1650 a dzis 3850. Przyrost 134%. Mieści sie w normie
Wspaniałe! Który tc?26.10 beta 1650 a dzis 3850. Przyrost 134%. Mieści sie w normie