Wiktoria_22
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak szybko zauwazyli?My tak właśnie zrobiliśmy w sobotę. Synkowi założyłam taka koszulkę "mam sekret" z przodu i "będę starszym bratem" na plecach i poszliśmy do jednych i drugich rodziców [emoji16]
Działa. Przynajmniej ja się przez apkę normalnie połączyłamMusicie przez przeglądarkę wejść, w apce nie działa.
JaCzytałam tu że któraś chciała oddać prenatal uno za cenę przesyłki. Nie pamiętam kto to, ale jest to nadal aktualne?? Bo w mojej aptece nie ma
Ja mam najczęściej wieczorneW ogóle to cieszyłam się, ze nic sie nie dzieje. Od 5 dni codziennie od okolo 16/17 przez godzinę nie odchodzę z toalety i okupuję sedes wypluwam wszystko, co zjem na ostatni posiłek. Dziś bardzo niesmacznie mi się wymiotowało rukolą. Którakolwiek jeszcze z was ma inne niż poranne te młodści?
wiem, jestem okropna, że to lubię, ale to takie... miłe, że nie tylko ja sie mecze wieczorami :*Ja mam najczęściej wieczorne
No ja wczoraj mialam fatalny wieczór nie mialam siły ruszyć reka z tych wymiotowwiem, jestem okropna, że to lubię, ale to takie... miłe, że nie tylko ja sie mecze wieczorami :*
Ja dziś przed 16 weszłam na rowerek, po 3 minutach zaczełam kaszlec jak wariatka (mam to przeziebienie nadal) i tak sie rozkaszlałam, że ledwo do toalety dobiegłam. I już w niej zostałam na ponad 45 minut. I łapnęło mnie coś ala rwa kulszowa, miałam tak po pierwszej ciazy. Az sie boje, ze bedzie tak coraz czesciej od dzwigania małegoNo ja wczoraj mialam fatalny wieczór nie mialam siły ruszyć reka z tych wymiotow
Dziś jest lepiej ale jestem bez siły