Ja nie słyszałam, lekarka po prostu nie puściła, tylko pokazała, gdzie bije. Ja wiedziałam, że zaleca się nie puszczać i cieszę się, że ona też to wie
Mam ten sam plan. My powiedzieliśmy na razie moim rodzicom. Kupujemy dom i wydrukowaliśmy plan domu i podpisaliśmy pokoje, kto gdzie będzie mieć sypialnię i przy jednym z pokojów było usg
Przyjeżdżają do nas teściowie na 2 tygodnie w listopadzie, nie sądzę, żebym mogła 2 tygodnie ukrywać ciążę mieszkając z nimi pod jednym dachem, choć plan też był na Święta.
Siostra mieszka za granicą, nie przyjedzie pewnie na Święta z powodu Covid i myśle nad sposobem powiedzenia jej. Chyba na videorozmowie jej powiem "Patrz co fajnego zrobiliśmy dla Kuby (starszy syn), polecają na wszystkich forach" i pokazę USG
A naszej paczce znajomych, z którymi się widzimy na święta na grupowym videoczacie właśnie chcemy, żeby syn siedział w koszulce "Starszy brat".
Widzę, że stołujemy się w tej samej restauracji
Przeczytałam "lakiery z kabanosa"
O, którą koszulę zamówiłaś i jesteś zadowolona? Też kupię
Cieszę się, że wspomniałam tu o Swobodzie Leczenia, bo może chociaż niektóre skorzystają dzięki temu
Ja miałam badanie TSH i wyszło niskie 0.113 przy normie od 0.27. Panie z laboratorium dzwoniły, że im się na czerwono świeci, że pędem do endo, dzisiaj miałam telewizytę i endo mówił, że to normalne w 9 tygodniu ciąży, uff. Normy są wtedy chyba od 0.01.
Gratuluję udanych wizyt
Ja w zeszłej ciąży, gdy jeszcze nie znałam płci, sama się łapałam na tym, że wybrałam tylko chłopięce imiona i określałam płcią męską dziecko. Teraz liczę na chłopca i chyba przez to bardziej czuję na chłopaka