reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2021

reklama
Próbowałaś kochana wieloetapowego oczyszczania twarzy?
Mam najprostszy tonik żel do mycia twarzy i krem. Staram się codziennie rano i wieczorem tak myć buzię. 1. Myje buzię woda z żelem, płucze woda osuszam pieluszka bambusowa. 2. Psikam ja to okiem (mam z atomizerem) ale świetnie działa też wylany na dłonie i wklepany bezpośrednio 3.zamykam to wszystko kremem. Nie wiem czy robię to dobrze czy nie ale bardzo zmieniła mi się buzia odkąd to stosuje wyprysków dużo mniej a i zaskórników. Spróbuj, może pomoże. Dobre jest też mydło z apteki z nanosrebrem. Używam kosmetyków z miya bo mają dobry skład 😉

Taaaak próbowałam 😞 Ja do tego jeszcze staram się używać tylko kosmetyków z naturalnym składem 👍 Spróbuje coś jeszcze może poczytać na forach, ale dziękuję za chęć pomocy 😊 Mam tez w domu gdzieś Clotrimazolum to może coś da faktycznie ? 🤔

Taaaak próbowałam 😞 Ja do tego jeszcze staram się używać tylko kosmetyków z naturalnym składem 👍 Spróbuje coś jeszcze może poczytać na forach, ale dziękuję za chęć pomocy 😊 Mam tez w domu gdzieś Clotrimazolum to może coś da faktycznie ? 🤔
Z tego co wiem clotrimazolum to masc przeciwgrzybiczna. Ja często też smarowałam takie zmiany u siebie linomagiem zielonym albo używałam kosmetyków dzieci i wtedy było lepiej. Może coś z twoich kosmetyków cię teraz uczula, w ciąży czasami kosmetyki naturalne dają odwrotne efekty do tych oczekiwanych.

Wiecie co, przy tej całej przykrej sytuacji i tym, co się dzieje, chciałabym Wam po prostu podziękować. Czytam każdy post, mało komentuje, ale jestem na bieżąco i czuje się psychicznie dużo lepiej, że mogę poczytać o podobnych objawach/problemach/uczuciach/wątpliwościach, jakie mam sama na tym etapie ciąży, tym bardziej, że nie chcę jeszcze dzielić się tym ze światem, więc nie mogę porozmawiać ze znajomymi. :) Jesteście super♥️

Wiecie co, przy tej całej przykrej sytuacji i tym, co się dzieje, chciałabym Wam po prostu podziękować. Czytam każdy post, mało komentuje, ale jestem na bieżąco i czuje się psychicznie dużo lepiej, że mogę poczytać o podobnych objawach/problemach/uczuciach/wątpliwościach, jakie mam sama na tym etapie ciąży, tym bardziej, że nie chcę jeszcze dzielić się tym ze światem, więc nie mogę porozmawiać ze znajomymi. :) Jesteście super♥
Mam podobne odczucia :) Kto zrozumie lepiej ciężarna kobietę jak inna kobieta ❤

reklama
W pierwszej ciąży zrobiłam tylko prenatalne u lekarza z certyfikatem. Pomimo że byłam po 30tce to nie robiłam PAPPA bo wszystkie ryzyka wyszły w normie. Gdyby coś było nie tak to pewnie brnelabym dalej w badania.

Do góry