reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2021

ja na razie pracuje, bo boję sie iść trzeci raz na zwolnienie ciążowe w tym roku, mam nadzieję popracować około trzech miesięcy i później się zwalniać. Ale ja mam lekka, siedząca pracę w kantorze, co prawda zmiany nocne ale przy obecnym ruchu można sie nawet wyspać :)
Ja jestem drugi raz na zwolnieniu w tym roku. Szefowa się tylko cieszy że tym razem mi płacić nie musi za pierwsze 30dni😅
Boję się że znowu nic nie wyjdzie. Bardzo się boję. Najchętniej codziennie bym betę robiła. ( Powstrzymuje się jakoś). Dzisiaj się nakręciłam że beta 110 w 26dc to może jednak za niska... Cieszę się że piersi mnie bolą i już widać że się zmieniają. Bo ostatnio przestały boleć i było po wszystkim ☹️
Ale bałam się pracować żeby nie być na kwarantannie i nie mieć żadnej infekcji.

reklama
Ja poza pracą mam jeszcze studia dzienne i zdecydowałam że narazie będę kontynuować, ale jak tylko poczuje się gorzej odpuszczam.
Od wczoraj męczę się z katarem, macie jakieś sprawdzony sposoby? Bo już normalnie u jechać z tym nie mogę :(
Majeranek 🙂 pić herbatę , maść majerankowy pod nos, inhalacje.

Ja jestem drugi raz na zwolnieniu w tym roku. Szefowa się tylko cieszy że tym razem mi płacić nie musi za pierwsze 30dni😅
Boję się że znowu nic nie wyjdzie. Bardzo się boję. Najchętniej codziennie bym betę robiła. ( Powstrzymuje się jakoś). Dzisiaj się nakręciłam że beta 110 w 26dc to może jednak za niska... Cieszę się że piersi mnie bolą i już widać że się zmieniają. Bo ostatnio przestały boleć i było po wszystkim ☹
Ale bałam się pracować żeby nie być na kwarantannie i nie mieć żadnej infekcji.
ostatnio taka wysokość bety jak ty, to miałam chyba w 31 dc. To było dopiero nisko. Nie wiem, ile w tym prawdy, ale słyszałam że dobra beta to jest 100 w dniu planowanej miesiączki?

ja właśnie wróciłam do domu, zrobiłam bete, morfologię, żelazo, tsh i progesteron , wyniki będą dziś, poza beta, na która będzie trzeba czekać prawdopodobnie do piątku, zawału dostanę...

Czemu na bete do piatku az? 😲
nie mam pojęcia, w starym laboratorium też z reguły trwało to dwa dni, dziś poszłam do nowego i podobno teraz tylko Wrocław w mojej okolicy wykonuje bete, dlatego długo się czeka... Mam nadzieję że w może w internecie pojawia sie wyniki szybciej, chociaż koleś w punkcie pobran mówił że mała szansa ...

reklama
nie mam pojęcia, w starym laboratorium też z reguły trwało to dwa dni, dziś poszłam do nowego i podobno teraz tylko Wrocław w mojej okolicy wykonuje bete, dlatego długo się czeka... Mam nadzieję że w może w internecie pojawia sie wyniki szybciej, chociaż koleś w punkcie pobran mówił że mała szansa ...
A ile kilometrów od Wrocka mieszkasz? Boję się że u mnie może być to samo

Do góry