reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2021

nie mam pojęcia, w starym laboratorium też z reguły trwało to dwa dni, dziś poszłam do nowego i podobno teraz tylko Wrocław w mojej okolicy wykonuje bete, dlatego długo się czeka... Mam nadzieję że w może w internecie pojawia sie wyniki szybciej, chociaż koleś w punkcie pobran mówił że mała szansa ...
Szkoda :( No ale na bank brdzie piekna :) Ja bete mam zawsze w ten sam dzien cale szczescie

reklama
ostatnio taka wysokość bety jak ty, to miałam chyba w 31 dc. To było dopiero nisko. Nie wiem, ile w tym prawdy, ale słyszałam że dobra beta to jest 100 w dniu planowanej miesiączki?
Pocieszylas mnie bo byłam w miarę blisko 😘💓 dziękuję kochana 😘 jestem ciut spokojniejsza 😘

nie mam pojęcia, w starym laboratorium też z reguły trwało to dwa dni, dziś poszłam do nowego i podobno teraz tylko Wrocław w mojej okolicy wykonuje bete, dlatego długo się czeka... Mam nadzieję że w może w internecie pojawia sie wyniki szybciej, chociaż koleś w punkcie pobran mówił że mała szansa ...
Boziu to całą wieczność... U nas w diagnostyce jest po 15 online a w szpitalu w laboratorium o 8 robiłam i o 10.30 miałam wynik.

Ja jestem drugi raz na zwolnieniu w tym roku. Szefowa się tylko cieszy że tym razem mi płacić nie musi za pierwsze 30dni😅
Boję się że znowu nic nie wyjdzie. Bardzo się boję. Najchętniej codziennie bym betę robiła. ( Powstrzymuje się jakoś). Dzisiaj się nakręciłam że beta 110 w 26dc to może jednak za niska... Cieszę się że piersi mnie bolą i już widać że się zmieniają. Bo ostatnio przestały boleć i było po wszystkim ☹
Ale bałam się pracować żeby nie być na kwarantannie i nie mieć żadnej infekcji.

Jaka tam niska :) Ja dokladnie w 27dc mialam bete 60. To wszystko tak naprawde zalezy od owulacji i momentu implantacji, sa to dosc ruchome daty :)

Vingag, trzymam kciuki za wyniki!!!

Ostatnia edycja:
Też o tym myślę, z drugiej strony boję się że teraz powiem dyrekcji a 7.10 lekarz nic nie zobaczy😒😒 wieczorem będę miała wyniki bety i po nich zdecyduje 🤔🤔
Mi w 5 tyg (tydzień terminie miesiączki) nic nie zobaczyła tylko pęcherzyk, najlepiej iść na 7-8 tyg jak chce się coś zobaczyć, Teraz mam wizytę za dwa tyg.

Ja też niby 5 tydz a nawet jeszcze pecherzyka nie było wczoraj widać. Beta też niska ale przyrosty są ok, jutro jeszcze raz muszę skontrolować i czekamy dalej na rozwój sytuacji [emoji16]
Mi w 5 tyg (tydzień terminie miesiączki) nic nie zobaczyła tylko pęcherzyk, najlepiej iść na 7-8 tyg jak chce się coś zobaczyć, Teraz mam wizytę za dwa tyg.

Ja też niby 5 tydz a nawet jeszcze pecherzyka nie było wczoraj widać. Beta też niska ale przyrosty są ok, jutro jeszcze raz muszę skontrolować i czekamy dalej na rozwój sytuacji [emoji16]
u mnie w kwietniu tydzień po terminie okresu był malutki pęcherzyk, a teraz czekam cierpliwie :)

reklama
Do góry