reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe mamy 2021

nie mam pojęcia, w starym laboratorium też z reguły trwało to dwa dni, dziś poszłam do nowego i podobno teraz tylko Wrocław w mojej okolicy wykonuje bete, dlatego długo się czeka... Mam nadzieję że w może w internecie pojawia sie wyniki szybciej, chociaż koleś w punkcie pobran mówił że mała szansa ...
Szkoda :( No ale na bank brdzie piekna :) Ja bete mam zawsze w ten sam dzien cale szczescie

reklama
ostatnio taka wysokość bety jak ty, to miałam chyba w 31 dc. To było dopiero nisko. Nie wiem, ile w tym prawdy, ale słyszałam że dobra beta to jest 100 w dniu planowanej miesiączki?
Pocieszylas mnie bo byłam w miarę blisko 😘💓 dziękuję kochana 😘 jestem ciut spokojniejsza 😘

nie mam pojęcia, w starym laboratorium też z reguły trwało to dwa dni, dziś poszłam do nowego i podobno teraz tylko Wrocław w mojej okolicy wykonuje bete, dlatego długo się czeka... Mam nadzieję że w może w internecie pojawia sie wyniki szybciej, chociaż koleś w punkcie pobran mówił że mała szansa ...
Boziu to całą wieczność... U nas w diagnostyce jest po 15 online a w szpitalu w laboratorium o 8 robiłam i o 10.30 miałam wynik.

Ja jestem drugi raz na zwolnieniu w tym roku. Szefowa się tylko cieszy że tym razem mi płacić nie musi za pierwsze 30dni😅
Boję się że znowu nic nie wyjdzie. Bardzo się boję. Najchętniej codziennie bym betę robiła. ( Powstrzymuje się jakoś). Dzisiaj się nakręciłam że beta 110 w 26dc to może jednak za niska... Cieszę się że piersi mnie bolą i już widać że się zmieniają. Bo ostatnio przestały boleć i było po wszystkim ☹
Ale bałam się pracować żeby nie być na kwarantannie i nie mieć żadnej infekcji.

Jaka tam niska :) Ja dokladnie w 27dc mialam bete 60. To wszystko tak naprawde zalezy od owulacji i momentu implantacji, sa to dosc ruchome daty :)

Vingag, trzymam kciuki za wyniki!!!

Ostatnia edycja:
Też o tym myślę, z drugiej strony boję się że teraz powiem dyrekcji a 7.10 lekarz nic nie zobaczy😒😒 wieczorem będę miała wyniki bety i po nich zdecyduje 🤔🤔
Mi w 5 tyg (tydzień terminie miesiączki) nic nie zobaczyła tylko pęcherzyk, najlepiej iść na 7-8 tyg jak chce się coś zobaczyć, Teraz mam wizytę za dwa tyg.

Ja też niby 5 tydz a nawet jeszcze pecherzyka nie było wczoraj widać. Beta też niska ale przyrosty są ok, jutro jeszcze raz muszę skontrolować i czekamy dalej na rozwój sytuacji [emoji16]
Mi w 5 tyg (tydzień terminie miesiączki) nic nie zobaczyła tylko pęcherzyk, najlepiej iść na 7-8 tyg jak chce się coś zobaczyć, Teraz mam wizytę za dwa tyg.

Ja też niby 5 tydz a nawet jeszcze pecherzyka nie było wczoraj widać. Beta też niska ale przyrosty są ok, jutro jeszcze raz muszę skontrolować i czekamy dalej na rozwój sytuacji [emoji16]
u mnie w kwietniu tydzień po terminie okresu był malutki pęcherzyk, a teraz czekam cierpliwie :)

reklama
Do góry