reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2021

reklama
Też o tym myślę, z drugiej strony boję się że teraz powiem dyrekcji a 7.10 lekarz nic nie zobaczy😒😒 wieczorem będę miała wyniki bety i po nich zdecyduje 🤔🤔
Hejj witamy! super ze grono sie powieksza :)
znajoma pracowala w przedszkolu i jak tylko zobaczyla 2 kreski to powiedziala dyrektorce. to prawda - jest to ryzyko, bo niewiadomo jak bedzie, ale z drugiej strony.. 🤔

czesc mamusie u mnie dziś 5+0:) gardło boli mnie straszliwie a muszę zwlec sie z łóżka na pierwsza bete i podstawowe badania. a tak bym spała dalej.... dziś mam zamiar grzać sie pod kołdrą bo wieczorem ide na nocna zmianę:)

Piękna beta [emoji3590] gratulacje
To i ja już chyba mogę się przyłączyć ;) to moja 2 ciąża. Okres powinien być 30.09 imam nadzieję że nie przyjdzie. 25.09 wyszedł mi już test (poniżej). W poniedziałek beta 840, progesteron 15,85 (nie wiem czy nie za niski), w środę powtarzam betę. Wizyta u ginekologa- 7.10
Pozdrawiam i trzymam za wszystkie kciuki[emoji3590][emoji3590]

To i ja już chyba mogę się przyłączyć ;) to moja 2 ciąża. Okres powinien być 30.09 imam nadzieję że nie przyjdzie. 25.09 wyszedł mi już test (poniżej). W poniedziałek beta 840, progesteron 15,85 (nie wiem czy nie za niski), w środę powtarzam betę. Wizyta u ginekologa- 7.10
Pozdrawiam i trzymam za wszystkie kciuki❤❤
Gratulacje 😘 beta piękna, wysoka 🙂

Test mąż kupił w aptece, nie pamietam jaki bo wywaliłam opakowanie....kilka dni temu robiłam też test clearblue, który pokazał 2-3, czyli wg instrukcji 4-5 tydzień ciąży.

Czuję się okropnie- w nocy budzi mnie ból piersi, z samego rana potworne mdłości i biegunka (w pierwszej ciąży też miałam problemy z biegunkami🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️)

Nie wiem co dalej robić...pracuję w przedszkolu, mam 6 latki, grupa 25 osób a ja ciągle się skupiam żeby nie zwymiotować. Do tego nie miałam żadnej choroby zakaźnej (ospa, różyczka, itp). Nie wiem czy rozmawiać teraz z dyrektorką, czy jednak poczekać do 7.10 😒😒
Ja bym bała się pracować teraz. Po pierwsze masz źle samopoczucie. A po drugie każda infekcja do 13tyg jest niebezpieczna.
Do tego mamy teraz taka rzeczywistość że strach przed kwarantanna. Bo wtedy co bez dostępu do gina do badań...

reklama
Też o tym myślę, z drugiej strony boję się że teraz powiem dyrekcji a 7.10 lekarz nic nie zobaczy😒😒 wieczorem będę miała wyniki bety i po nich zdecyduje 🤔🤔
Rob betę i od razu leć na wolne, to nie te czasy że można było sobie ryzykować.
Cieszę się że dołączyłaś (w końcu ktoś z problemem biegunek 😂 - bierzesz coś na to? )

Do góry