reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2021

Ja tez nie wyobrażam sobie ze dziecko miałoby spac ze mna caly czas. O nie nie nie. Potem wlasnie widze po znajomych ze rodzice nie mają czasu i miejsca dla siebie bo tak nauczyli dziecko. Wiadomo sa sytuacje jak choroby i ząbkowanie gdzie trzeba nosić lub wziac do siebie ale nie ma opcji ze u nas to będzie na porządku dziennym :)

Ja tez mam takie zdanie :) W ogole lozko to dla mnie takie intymne miejsce, moje i meza, mam nadzieje ze tak pozostanie, ale na razie to tylko moje zyczenie - osoby ktora nie ma dzieci:p mam nadzieje ze kosz mojzesza obok bedzie dobrym rozwiazaniem.

reklama
Super ze jest pecherzyk ❤ A zoltkowy? Liczyła Ci którzy bylby tydzien z pecherzyka? :)
Nie wiem. Nic takiego nie mówiła. Mówiła ze ciężko coś powiedzieć teraz bo widać tylko takie malutkie , wrzucam fotkę

Załączniki

• ABE309E7-72A5-4F30-A3CA-ED2FAC71CB1E.jpeg
    ABE309E7-72A5-4F30-A3CA-ED2FAC71CB1E.jpeg
    930 KB · Wyświetleń: 70
Ja tez mam takie zdanie :) W ogole lozko to dla mnie takie intymne miejsce, moje i meza, mam nadzieje ze tak pozostanie, ale na razie to tylko moje zyczenie - osoby ktora nie ma dzieci:p mam nadzieje ze kosz mojzesza obok bedzie dobrym rozwiazaniem.
Ja tez nie mam dzieci ale widzę po znajomych jak wychowywać a jak nie wychowywać dzieci :)
Moja przyjaciółka ma tak ze od małego dzieci kładzie do łóżka i zasypiają same :) Wiadomo z rana czasem przyjdą ale nie ma tak ze śpią z rodzicami ciagle. Czasem w ciągu dnia to małe szatany ale wiedza ze jak przychodzi wieczor to kolacja mycie i do spania :) Nie raz Siedzimy u nich do nocy a dzieci grzecznie śpią :) Da się, tyllo trzeba wpajac im od małego :)

M
A co gdy już ma włosy? Bo na przykład nas to strasznie laskocze, a mały zmienia pozycję co jakiś czas :p Nie wiem, no nie umiemy spać, mimo tych dwóch metrów łóżka :/
moj miał już dwa razy obcinane już włosy, przytulam się do jego szyji jak go usypiam, ale On już śpi u sibej bo odkąd się przemieszcza

Ja tez nie mam dzieci ale widzę po znajomych jak wychowywać a jak nie wychowywać dzieci :)
Moja przyjaciółka ma tak ze od małego dzieci kładzie do łóżka i zasypiają same :) Wiadomo z rana czasem przyjdą ale nie ma tak ze śpią z rodzicami ciagle. Czasem w ciągu dnia to małe szatany ale wiedza ze jak przychodzi wieczor to kolacja mycie i do spania :) Nie raz Siedzimy u nich do nocy a dzieci grzecznie śpią :) Da się, tyllo trzeba wpajac im od małego :)

super! chce sie na takich rodzicach wzorowac :D

Serio dzieci są różne inne będą spać same one nie i nic nie zrobisz, chyba ze zostawisz płaczące dziecko aż się zmęczy płaczem.

Serio dzieci są różne inne będą spać same one nie i nic nie zrobisz, chyba ze zostawisz płaczące dziecko aż się zmęczy płaczem.
No poplacze i przestanie :) Dziecko ma instynkt samozachowawczy, bedzie chciało spać to zaśnie, bedziw chciało zjesc to zje. Nie zagłodzi się na śmierć czy nie będzie nie spało 2 dni :)
Mam taki stosunek ze bede kochać nad życie ale muszę mieć swoją przestrzeń właśnie wieczorami :) Nie wyobrazam sobie tez ze moja dziecko siedzi ze mna do 2 w nocy bo nie chce spać :) Ale oczywiście kazdy ma swoje metody, swoje przekonania i to jest ok :)

reklama
Chwile mnie nie było a tu jakoś nerwowo [emoji15] luz dziewczyny.

Moje dziecko nie spało ze mną gdy było małe i kolejne tez nie będzie spalo. Tylko jak był chory i wymiotował to brałam go do siebie żeby od razu podstawiać miskę. Tez uważam ze łóżko rodziców to łóżko rodziców a dzidziuś ma łóżeczko [emoji3059]
Jeśli chodzi o przedszkole to syn chodzi i chodził będzie normalnie, póki nie zamkną z powodu covida oczywiście [emoji23] No albo jeszcze z powodu powodzi, bo Odra u nas tak wylała, że hoho.

Ja po wizycie. Pojawił się pęcherzyk No ale na razie tylko tyle. Musiałam mieć później owulacje. Serduszka jeszcze nie ma. Przesunęłam wizytę z 20.10 na 27.10. Trzeba czekać [emoji854]
L4 wystawiła mi do tego 27 właśnie .
Jesteś z opolskiego ?

Do góry