reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2021

Nawet moj mąż który ma mega tiki(ale to nim rzuca) przed zaśnięciem, nagle przestał mieć jak syn spał z nimi w łóżku ;) wiec ciężko mi to sobie wyobrazić ze matka może przygnieść dziekco
Tak w ogóle nie pytałam nigdy, ale jak to jest spać z dzieckiem i mężem w jednym łóżku? Ile metrów ma szerokość lozka? Jak mały czasami u nas leży, to ja kompletnie nie umiem się ułożyć i wciąż brakuje mi miejsca. Z mężem to samo ;)

reklama
Nawet moj mąż który ma mega tiki(ale to nim rzuca) przed zaśnięciem, nagle przestał mieć jak syn spał z nimi w łóżku ;) wiec ciężko mi to sobie wyobrazić ze matka może przygnieść dziekco
Jak mama mało śpi to jest możliwe, sorry ale nie przekonasz mnie dla mnie każdy powinien mieć własne łóżko po to robią łóżeczka

Na mthfr nie zaleca się heparyny.
Czy któras z Was bierze Clexanez wzgledu na mutacje MTHFR? Wiem, ze czekaja mnie te zastrzyki, ale poki ciaza zagrozona to lekarz nie moze ich przepisac.

Ile zastrzyków dziennie sobie robicie i czy jest jakies dofinsnowanie bo 10szt. kosztuje ok. 110 zł..
Który masz tydzień??
Hej dziewczynki,
To mój pierwszy wpis na tym forum. Też będę mama czerwiec 21' :) termin na 10.06. Jestem już po 1wszym usg, zarodek ma 3 mm i bije mu serduszko 105/min :) pozdrawiam:)

Akruat Ci się udało :) może i były takie przypadki, ale to nie ufa się ślepo sprzętom, tylko lepiej się śpi po prostu. Ja nie spałam z małym, spał na dostawcę pół roku, od 6. Miesiąca życia w swoim pokoju w łóżeczku szczebelkowym. Ja uważam, że monitor pomaga, nie przeszkadza, bo jeśli ktoś twierdzi, że może się popsuć, ale wierzy swojej intuicji, to jest taka osoba pomylona ;)
Dory? Ty nie jestes moja zaginiona siostra? 🤣 bo co czytam wypowiedz Twoja to sie zgadzam 😁

Tak w ogóle nie pytałam nigdy, ale jak to jest spać z dzieckiem i mężem w jednym łóżku? Ile metrów ma szerokość lozka? Jak mały czasami u nas leży, to ja kompletnie nie umiem się ułożyć i wciąż brakuje mi miejsca. Z mężem to samo ;)
tez sie nad tym zastanawiam:) poki co zakladam ze dziecko bedzie spak obok w jakims koszu mojzesza/lozeczku? a potem po kilku miesiacach w osobnym pokoju.

To mi namąciłaś w głowie, bo będę musiała przemyśleć i jak coś to wybrać jakiś tani wózek ten pierwszy, a później przerzucić się dopiero na tą naszą spacerówke. Z tym, że mi się szczerze mówiąc średnio chce szukać i analizować [emoji23]
Szukaj używanych gondoli za kilka stow. Z dobra amortyzacja i tyle ;)

tez sie nad tym zastanawiam:) poki co zakladam ze dziecko bedzie spak obok w jakims koszu mojzesza/lozeczku? a potem po kilku miesiacach w osobnym pokoju.
Tez mam taki plan z koszem. My mamy lozko 160 i czasami nie idzie we dwoje sie wyspac a co jeszcze mowic jakby dziecko w kokonie z nami spalo. Bo bez kokona to bym panikowala 🙈

Akruat Ci się udało :) może i były takie przypadki, ale to nie ufa się ślepo sprzętom, tylko lepiej się śpi po prostu. Ja nie spałam z małym, spał na dostawcę pół roku, od 6. Miesiąca życia w swoim pokoju w łóżeczku szczebelkowym. Ja uważam, że monitor pomaga, nie przeszkadza, bo jeśli ktoś twierdzi, że może się popsuć, ale wierzy swojej intuicji, to jest taka osoba pomylona ;)
Nie mi jednej się udało. A to ze ty jej nie masz nie oznacza ze żadna nie ma ;) wiec nie obrażaj innych którzy ja maja ;) pamietajmy ze zachodzisz w ciąże bo wypada ze względu na wieka w nie intuicje :)

reklama
Do góry