Tak w ogóle nie pytałam nigdy, ale jak to jest spać z dzieckiem i mężem w jednym łóżku? Ile metrów ma szerokość lozka? Jak mały czasami u nas leży, to ja kompletnie nie umiem się ułożyć i wciąż brakuje mi miejsca. Z mężem to samoNawet moj mąż który ma mega tiki(ale to nim rzuca) przed zaśnięciem, nagle przestał mieć jak syn spał z nimi w łóżku wiec ciężko mi to sobie wyobrazić ze matka może przygnieść dziekco
reklama
Jak mama mało śpi to jest możliwe, sorry ale nie przekonasz mnie dla mnie każdy powinien mieć własne łóżko po to robią łóżeczkaNawet moj mąż który ma mega tiki(ale to nim rzuca) przed zaśnięciem, nagle przestał mieć jak syn spał z nimi w łóżku wiec ciężko mi to sobie wyobrazić ze matka może przygnieść dziekco
Na mthfr nie zaleca się heparyny.
Który masz tydzień??Czy któras z Was bierze Clexanez wzgledu na mutacje MTHFR? Wiem, ze czekaja mnie te zastrzyki, ale poki ciaza zagrozona to lekarz nie moze ich przepisac.
Ile zastrzyków dziennie sobie robicie i czy jest jakies dofinsnowanie bo 10szt. kosztuje ok. 110 zł..
Hej dziewczynki,
To mój pierwszy wpis na tym forum. Też będę mama czerwiec 21' termin na 10.06. Jestem już po 1wszym usg, zarodek ma 3 mm i bije mu serduszko 105/min pozdrawiam
Karolina_karolina
Fanka BB :)
Dory? Ty nie jestes moja zaginiona siostra? bo co czytam wypowiedz Twoja to sie zgadzamAkruat Ci się udało może i były takie przypadki, ale to nie ufa się ślepo sprzętom, tylko lepiej się śpi po prostu. Ja nie spałam z małym, spał na dostawcę pół roku, od 6. Miesiąca życia w swoim pokoju w łóżeczku szczebelkowym. Ja uważam, że monitor pomaga, nie przeszkadza, bo jeśli ktoś twierdzi, że może się popsuć, ale wierzy swojej intuicji, to jest taka osoba pomylona
Starlights
tez sie nad tym zastanawiam poki co zakladam ze dziecko bedzie spak obok w jakims koszu mojzesza/lozeczku? a potem po kilku miesiacach w osobnym pokoju.Tak w ogóle nie pytałam nigdy, ale jak to jest spać z dzieckiem i mężem w jednym łóżku? Ile metrów ma szerokość lozka? Jak mały czasami u nas leży, to ja kompletnie nie umiem się ułożyć i wciąż brakuje mi miejsca. Z mężem to samo
1016lew
Szukaj używanych gondoli za kilka stow. Z dobra amortyzacja i tyleTo mi namąciłaś w głowie, bo będę musiała przemyśleć i jak coś to wybrać jakiś tani wózek ten pierwszy, a później przerzucić się dopiero na tą naszą spacerówke. Z tym, że mi się szczerze mówiąc średnio chce szukać i analizować [emoji23]
Karolina_karolina
Tez mam taki plan z koszem. My mamy lozko 160 i czasami nie idzie we dwoje sie wyspac a co jeszcze mowic jakby dziecko w kokonie z nami spalo. Bo bez kokona to bym panikowalatez sie nad tym zastanawiam poki co zakladam ze dziecko bedzie spak obok w jakims koszu mojzesza/lozeczku? a potem po kilku miesiacach w osobnym pokoju.
1016lew
Nie mi jednej się udało. A to ze ty jej nie masz nie oznacza ze żadna nie ma wiec nie obrażaj innych którzy ja maja pamietajmy ze zachodzisz w ciąże bo wypada ze względu na wieka w nie intuicjeAkruat Ci się udało może i były takie przypadki, ale to nie ufa się ślepo sprzętom, tylko lepiej się śpi po prostu. Ja nie spałam z małym, spał na dostawcę pół roku, od 6. Miesiąca życia w swoim pokoju w łóżeczku szczebelkowym. Ja uważam, że monitor pomaga, nie przeszkadza, bo jeśli ktoś twierdzi, że może się popsuć, ale wierzy swojej intuicji, to jest taka osoba pomylona
Chodzę też prywatnieA to każdy lekarz może wypisać ten kod na recepcie? chodzę prywatnie i sie zastanawiam czy musi to byc lekarz z umowa na NFZ. Jestem zupełnie ciemna w tym temacie [emoji3]
reklama
Gocha291991
Moje dziewczyny jak przychodziły na cycka to już zostawały nie zgnietlismy ich żyją maja się dobrze