Vingag
Fanka BB :)
Tak, zupelnie bez ostrzezenia, nagle wszystko podjezdza do gardla i tak bez przerwy, wczoraj przed spaniem mnie okrutnie zlapalo...Masz tez tak ze chwile jest ok a potem mega Cie łapie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, zupelnie bez ostrzezenia, nagle wszystko podjezdza do gardla i tak bez przerwy, wczoraj przed spaniem mnie okrutnie zlapalo...Masz tez tak ze chwile jest ok a potem mega Cie łapie?
Forum bardzo pomaga I daje dużo informacji.Takie zbiegi okoliczności są fajne
To moja pierwsza ciąża, więc na razie głównie tutaj na forum czytam Wasze wiadomości i staram się jak najwiecej dowiedzieć ❤
Będziesz zadowolona z lidlomixa wczoraj u nas mega brzydka pogoda, kliknęłam wypieki i z prostych produktów zrobiłam wilgotne ciasto czekoladowe, pycha)Mieszkasz we Wrocławiu?
Trzymam kciuki za niezapomnianą ceremonię
Ja brałam już przy staraniach takie, które polecał PanTabletka, ale obecnie się okazało, że nie powinno się przyjmować żelaza bez wcześniejszego zbadania jego poziomu, więc skończę opakowanie, w międzyczasie zbadam żelazo i zobaczę co następnie kupię.
Ja jestem za tym, aby była tabela z danymi o nas, każda może dodać suwaczek, żeby było widać na jakim etapie jest ciąży. Potem mogą być dodatkowe tematy np wybór wózka czy wyprawka
Ja mam dopiero od niedawna Lidlomix, więc dopiero poznaję przepisy. Planujemy zrobić ten słynny bigos w weekend
Trzymam za Was kciuki, uwielbiam duże rodziny, zauważyłam, żę zazwyczaj jest u nich dużo ciepła i miłości
Ja korzystam z LuxMed i do tej pory wybierałam konsultację ginekologiczną i zawsze było USG w gabinecie i robili.
Ja mam zachcianki, czyli produkty, które mój żołądek zaakceptuje, najczęściej bułka z twarożkiem i o dziwo z solą, przed ciążą soli nie jadłam, może brakuje mi jodu?
Moja teściowa by każdy katar leczyła antybiotykiem, tak, że ten...Też mamy spory o to. Syn miał kaszel mokry, ale nie męczyło go, radził sobie z nim. Lekarz kazał dać mu czas i nic nie podawać, bo syropy są niewskazane u dzieci (Są nawet na liście najczęstszych powodów zgonów u dzieci!) i też co chwilę słyszałam "NO daj mu syropek", choć dziecko radosne i szczęsliwe.
My w sumie więcej jeździmy z dzieckiem niż przed dzieckiem, choć też lubiliśmy jeździć, a syn był niewózkowy i niefotelikowy do roku czasu, nie wiem jak my dojeżdżaliśmy gdziekolwiek
Ja się tak stresuję, żeby powiedzieć szefowi, już bym chciała mieć to za sobą, a się boję, bo jestem w firmie od 6 miesięcy, nie chcę opinii, że ledwo przyszła i już zaciążyła Choć mam w planach pracować do końca i nie zostawić ich na lodzie...
Ja miałam wizytę we wtorek, z USG 6+1, było serduszko, zarodek 43 mm W sumie z OM też tak wychodzi, w zeszłej ciąży miałam identyczny termin z OM i USG i urodziłam w terminie, może znów tak będzie
Najgorsze jest jak już jestem nad toaleta rzuca mną i nie mogę zwymiotować...Tak, zupelnie bez ostrzezenia, nagle wszystko podjezdza do gardla i tak bez przerwy, wczoraj przed spaniem mnie okrutnie zlapalo...
Ja nie wiem do końca (Tylko 2 cykle po odstawieniu tabletek, każdy inny), ale wg mnie dzisiaj 5+6.no to super!! a który u Ciebie tydzień? Skoro jesteś pewna prowadzenia u prywatnego może warto poczekać już do tego 26go...?
Mówiłam mężowi nie raz. Ale ona jest okropna manipulantka.
tak zawsze wszystko obraca że wychodzi na jej rację jest cwana wie kiedy się wycofać i wie jak każdego obkręcić. Wiesz ja pierwszy raz widzę takiego człowieka. To wszystko się tak zbiera we mnie i któregoś razu dostanie taki pocisk i niech się dzieje co chce.
Jaki jest tego koszt?Pobierają krew i po bólu.
A miałam szybko wynik, bo robiłam w genomedzie w Warszawie, nie w placówce współpracującej, która w dodatku dolicza koszty. Zwróćcie na to uwagę, gdy będziecie robić
Pomagają mi takie odpowiedzi odnośnie pracodawcy, myślę, że jak już powiem, to będzie mi lżej Oczywiście na dziecko cieszę się bardzo tak czy siak, nie zepsują mi radości z oczekiwania.Będziesz zadowolona z lidlomixa wczoraj u nas mega brzydka pogoda, kliknęłam wypieki i z prostych produktów zrobiłam wilgotne ciasto czekoladowe, pycha)
A co do pracy, ja tez w poprzedniej ciąży w zakładzie pracowałam 6 miesięcy i zaszłam w ciąże, ale miałam gdzieś gadanie, chciałam dziecka i zrobiłam to odpowiedzialnie mając pracę. Zresztą, zatrudniając kobiety muszą się z tym liczyć
To naprawdę aż tak przydatne? Bo ja mam wszystko w jednej teczce u jest super.To dziewczyny, która już się skusiła na segregator od mamyginekolog ? Ja czekam na dostawę
W poprzedniej ciąży miałam, naprawdę mi się przydał, w trakcie ciąży miałam wsystsko poukładane, a jak pojechałam na porodówkę, to tez wszystko miałam w jednym miejscu
Opróżniłam swój stary i teraz chciałam go wykorzystać, ale jednak nowego mi się zachciało, bo w tamtym jednak notatki są i terminy wizyt.