KasiaKasienka30
Zaangażowana w BB
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
moja teściowa tez jest bardzo toksyczna, tyle ze dla swoich dzieci rowniez, wiec jak mialysmy jakiekolwiek spiecia, to maz zawsze byl po mojej stronie i to bylo dla mnie duzym oparciem. Do dzis pamietam sytuacje, kiedy przyjechala do nas, ja wysprzatalam caly dom na blysk, a ona odsunela chlebak i pokazala mi kilka okruszkow z okrzykiem, ze mamy w domu syf...Mówiłam mężowi nie raz. Ale ona jest okropna manipulantka.
tak zawsze wszystko obraca że wychodzi na jej rację jest cwana wie kiedy się wycofać i wie jak każdego obkręcić. Wiesz ja pierwszy raz widzę takiego człowieka. To wszystko się tak zbiera we mnie i któregoś razu dostanie taki pocisk i niech się dzieje co chce.
Łącze się z Tobą w bólu musimy to jakoś wytrzymaćDziewczyny tak się źle czuje, że już chyba gorzej nie będzie (mam nadzieję)...
Zaparcia i wzdęcia też mam od czego brzuch bardzo mnie boli. Do tego głowa pęka cały dzień, zgaga, mdłości i coraz częściej wymioty już nawet w nocy mnie mdłości i ból głowy budzi ...
Kac morderca to mało powiedziane. W domu pełen orient, sajgon taki że hoho. Nie mam siły ogarnąć, gotować czy robić cokolwiek tak mi źle ....
Miałam tak samo w ciąży z Michałem do drugiego trymestru. Ale jak ja wtedy to wytrzymałam??
Tak, we WrocławiuMieszkasz we Wrocławiu?
Trzymam kciuki za niezapomnianą ceremonię
O, to ja też. W poprzedniej ciąży była na forum dziewczyna z Wrocławia, miała termin na 2 tygodnie po mnie, a urodziłyśmy w salach obok, godzina różnicy między dziećmiTak, we Wrocławiu
Dziękuję!
ja jeszcze glowy z lozka nie podnioslam, ale juz czuje krecenie w zoladku. Wiem, ze sie zacznie, jak wstaneŁącze się z Tobą w bólu musimy to jakoś wytrzymać
Suuuper jak pójdziesz tego 26 juz bedzie cudownie nic serduszko ❤U mnie ok, jest pęcherzyk żółtkowy, w dobrym miejscu, na tym etapie wszystko ok nie widać jeszcze serduszka. Teoretycznie wizyta za tydzień w piątek, ale na poniedziałek 26.10 mam umówioną wizytę do lekarza prywatnego co chciałam u niego prowadzić ciążę jednak i teraz nie wiem czy 23 tu iść czy już poczekać do 26
Biedne, ja mam mdłości 24h/dobę, w nocy nie mogę spać, ale na razie wymiotów brak, codziennie piję kilka razy napar z imbiru i liczę na to, że się nie pogorszy...ja jeszcze glowy z lozka nie podnioslam, ale juz czuje krecenie w zoladku. Wiem, ze sie zacznie, jak wstane
Masz tez tak ze chwile jest ok a potem mega Cie łapie?ja jeszcze glowy z lozka nie podnioslam, ale juz czuje krecenie w zoladku. Wiem, ze sie zacznie, jak wstane
O, to ja też. W poprzedniej ciąży była na forum dziewczyna z Wrocławia, miała termin na 2 tygodnie po mnie, a urodziłyśmy w salach obok, godzina różnicy między dziećmi