No jedynie takie ale jednak te z surową rybą smakują mi najbardziejA z pieczoną rybą czy grillowanymi krewetkami? Ja jak miałam wyjście np z pracy na sushi, to takie jadłam i były dobre
reklama
Starlights
Fanka BB :)
Lubię, ale to nie to samo. Ja uwielbiam próbować co chwilę nowe, takie pieczone jem nadal, ale tęsknię za surowym smakiem
ahhh no rozumiem czytalam, ze surowa ryba nie szkodzi ale musi byc swieza, tak czy siak nie ryzykowalabym..
Pisalam Ci wczoraj jak u mnie bylo w 25dc 279 a w 27 578 a tak to kazda bedzie miala inny przyrostDziewczyny ja dopiero dzisiaj rano dostałam wyniki i 13dp mialam 119 tj 24dc a 15dp 363,08 tj. 26dc chyba jest ok przyrost ponad 200% a jak u was z przyrostami
Ja to już mam pokój zaplanowany jak maleństwo się urodzi xd ale ja wolę mieć wszystko zaplanowane wcześniej. Mamy małe mieszkanie więc maleństwo od samego początku będzie spac w pokoju z córką, łóżko mam wybrane piętrowe, dół jest dostosowany pod noworodka, góra pod 2 latke w pierwszej ciąży kazdy mi gadał po co wszystko tak szybko kupuje ale nie żałuję bo większość ciąży przelezalam w szpitalu i bym nic nie miała gdybym tak wszystkich słuchała
Takiego gbura jak Twój szef to bym nie informowała wcześniej tylko wzięła L4 i w nosie go miałaTo samo ja, ide na wizyte w przyszlym tygodniu i jesli wszystko bedzie ok, to poinformuje szefa, ze zostaje do poczatku grudnia
Karolina_karolina
Ja mam wybrane wszystko od wymarzonego wózka, przez meble i całą calutką wyprawkę. Cała lista spisana, wydatki zaplanowane, teraz tylko trzymac kciuki, zeby wszystko bylo dobrze ❤ i bedzie mozna kompletowac po nowym roku. Nie rozumiem przesadow, ja wychodze z zalozenia, ze co mq byc to bedzie.Ja to już mam pokój zaplanowany jak maleństwo się urodzi xd ale ja wolę mieć wszystko zaplanowane wcześniej. Mamy małe mieszkanie więc maleństwo od samego początku będzie spac w pokoju z córką, łóżko mam wybrane piętrowe, dół jest dostosowany pod noworodka, góra pod 2 latke w pierwszej ciąży kazdy mi gadał po co wszystko tak szybko kupuje ale nie żałuję bo większość ciąży przelezalam w szpitalu i bym nic nie miała gdybym tak wszystkich słuchała
OlaFasola89
A co komu do tego kiedy urządzasz, niektórzy wolą wcześniej, inni na ostatnią chwilę i każdy powinien robić jak uważa.Ja to już mam pokój zaplanowany jak maleństwo się urodzi xd ale ja wolę mieć wszystko zaplanowane wcześniej. Mamy małe mieszkanie więc maleństwo od samego początku będzie spac w pokoju z córką, łóżko mam wybrane piętrowe, dół jest dostosowany pod noworodka, góra pod 2 latke w pierwszej ciąży kazdy mi gadał po co wszystko tak szybko kupuje ale nie żałuję bo większość ciąży przelezalam w szpitalu i bym nic nie miała gdybym tak wszystkich słuchała
U nas na pewno będzie spać z nami w łóżku, więc właściwie nie mamy co planować Ale też czasem myślę czy np kupować kosz mojżesza itp, wydatki trzeba rozplanować wcześniej.
Starlights
Ja mam wybrane wszystko od wymarzonego wózka, przez meble i całą calutką wyprawkę. Cała lista spisana, wydatki zaplanowane, teraz tylko trzymac kciuki, zeby wszystko bylo dobrze ❤ i bedzie mozna kompletowac po nowym roku. Nie rozumiem przesadow, ja wychodze z zalozenia, ze co mq byc to bedzie.
I dobrze, kazdy ma swoje tempo mnie akurat maz dzis zapytal co potrzebujemy na taka wyprawke lacznie z meblami, ale oboje stanelismy zmieszani i musimy sie doedukowac
reklama
Dwulatka na piętrowym łóżku? Mogę zobaczyć to łóżko? Mam chrześniaka w tym wieku i nie wyobrażam sobie, że on z jego umiejętnościami nie spada z tego łóżkaJa to już mam pokój zaplanowany jak maleństwo się urodzi xd ale ja wolę mieć wszystko zaplanowane wcześniej. Mamy małe mieszkanie więc maleństwo od samego początku będzie spac w pokoju z córką, łóżko mam wybrane piętrowe, dół jest dostosowany pod noworodka, góra pod 2 latke w pierwszej ciąży kazdy mi gadał po co wszystko tak szybko kupuje ale nie żałuję bo większość ciąży przelezalam w szpitalu i bym nic nie miała gdybym tak wszystkich słuchała