reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2021

reklama
Dziewczyny a ja mam pytanie...w sumie chciałabym znać wasz punkt widzenia.

Czy jak jestem na L4 to mam obowiązek przygotowywania dokumentacji do pracy? Ja wiem że do pracy nie wrócę już, koleżanka która prowadzi ze mną grupę co chwilę pisze że mam jakieś dokumenty robić, ale jak mam np przygotować plan miesięczny jak to ona pracuje- ja nie wiem co ona sobie chce zaplanować 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️
Myślę, że ona chce ciebie po prostu wykorzystać

Dziewczyny a ja mam pytanie...w sumie chciałabym znać wasz punkt widzenia.

Czy jak jestem na L4 to mam obowiązek przygotowywania dokumentacji do pracy? Ja wiem że do pracy nie wrócę już, koleżanka która prowadzi ze mną grupę co chwilę pisze że mam jakieś dokumenty robić, ale jak mam np przygotować plan miesięczny jak to ona pracuje- ja nie wiem co ona sobie chce zaplanować 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️
Kochana absolutnie nie masz takiego obowiazku :)

Ja wlasnie w laboratorium - musze zbadac zelazo, B12 i kwas foliowy bo wyszła mi ostanio anemia. Bety nie robie bo lekarka zabroniła no i u mnie kosztuje 40 zł.

reklama
Macie jakies domowe sposoby na opryszczke? Mam chyba drugi raz w życiu i raz zeszła mi sama ale teraz chyba nie chce tego zostawiać przypadkowi :)
Domowych nie mam. Ja stosuje te plasterki -sa super. Teraz właśnie przed samym terminem @ mi wyszła opryszczka i plasterków nie było więc smarowałam maścią Herpex i w miarę szybko zeszła i się nie rozlała i nie babrala.

Udało mi się dziś wreszcie dodzwonić i zapisać na pierwszą wizytę i termin, mimo że na NFZ, mam za półtora tygodnia w czwartek i to u lekarza, którego cenie😊 Jupi! Po piątkowych próbach dodzwonienia i wyszukiwaniu lekarzy byłam tym trochę załamana. Ale udało się i tak szybko😊

Do góry