Hej dziewczyny mi weekend szybko zleciał. Mój był w domu więc miał kto o mnie dbać dziś tylko rano zostawił kakao koło łóżka. Jak wypije zanim wstanę to słabo mi się nie robi i poty nie zalewają. Dziewczyny czy Was też tak głowa boli? Mnie już tydzień boli, nasilenie bólu jest różne, czasami zależy od poty dnia. Ale generalnie tylko bym leżała przez tą głowę. Mdłości znośne, tylko co chwila bekam to jest masakra jakaś haha
Joszka mi lekarz kazał zrobić tylko jedna betę w celu potwierdzenia ciąży i od razu leki. Pytałam czy powtórzyć, w lekarz mówi że szkoda mojego stresu bo wie jak bardzo przeżywam. Teraz mam leki i jest zrobione wszystko co możliwe żeby kropek rósł zdrowo. Teraz tylko mam czekać i być dobrej myśli. W poprzedniej ciąży beta przyrastała, a i tak serduszko przestało bić w 8tc
Joszka mi lekarz kazał zrobić tylko jedna betę w celu potwierdzenia ciąży i od razu leki. Pytałam czy powtórzyć, w lekarz mówi że szkoda mojego stresu bo wie jak bardzo przeżywam. Teraz mam leki i jest zrobione wszystko co możliwe żeby kropek rósł zdrowo. Teraz tylko mam czekać i być dobrej myśli. W poprzedniej ciąży beta przyrastała, a i tak serduszko przestało bić w 8tc