reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe mamy 2021

Hej dziewczyny 😉 mi weekend szybko zleciał. Mój był w domu więc miał kto o mnie dbać 😊 dziś tylko rano zostawił kakao koło łóżka. Jak wypije zanim wstanę to słabo mi się nie robi i poty nie zalewają. Dziewczyny czy Was też tak głowa boli? Mnie już tydzień boli, nasilenie bólu jest różne, czasami zależy od poty dnia. Ale generalnie tylko bym leżała przez tą głowę. Mdłości znośne, tylko co chwila bekam 🙈 to jest masakra jakaś haha😂

Joszka mi lekarz kazał zrobić tylko jedna betę w celu potwierdzenia ciąży i od razu leki. Pytałam czy powtórzyć, w lekarz mówi że szkoda mojego stresu bo wie jak bardzo przeżywam. Teraz mam leki i jest zrobione wszystko co możliwe żeby kropek rósł zdrowo. Teraz tylko mam czekać i być dobrej myśli. W poprzedniej ciąży beta przyrastała, a i tak serduszko przestało bić w 8tc☹️

reklama
Hej dziewczyny 😉 mi weekend szybko zleciał. Mój był w domu więc miał kto o mnie dbać 😊 dziś tylko rano zostawił kakao koło łóżka. Jak wypije zanim wstanę to słabo mi się nie robi i poty nie zalewają. Dziewczyny czy Was też tak głowa boli? Mnie już tydzień boli, nasilenie bólu jest różne, czasami zależy od poty dnia. Ale generalnie tylko bym leżała przez tą głowę. Mdłości znośne, tylko co chwila bekam 🙈 to jest masakra jakaś haha😂

Joszka mi lekarz kazał zrobić tylko jedna betę w celu potwierdzenia ciąży i od razu leki. Pytałam czy powtórzyć, w lekarz mówi że szkoda mojego stresu bo wie jak bardzo przeżywam. Teraz mam leki i jest zrobione wszystko co możliwe żeby kropek rósł zdrowo. Teraz tylko mam czekać i być dobrej myśli. W poprzedniej ciąży beta przyrastała, a i tak serduszko przestało bić w 8tc☹️
Ja tak mam z bólem głowy. Masakra jakaś:/

Witam wszystkie przyszłe mamusie z terminem na czerwiec 2021 :) Ja dzis testowalam 26dc. Jestem pelna obaw, bo mam juz za sobą dwie straty ale wierzę że tym razem sie uda! :)
Hej, ja także się witam. U mnie ostatni okres był 30.08 więc według moich obliczeń mam już początek 7 tygodnia, jutro czeka mnie wizyta u gin, z jednej strony nie mogę się doczekać, a z drugiej jakiś stresik jest🙄

Ja już po becie, wyniki wieczorem. I wieczorem pierwsza wizyta u gina, na razie na Luxmed, do prywatnego zacznę chodzić od 2 miesiąca, jak poprzednio :)

Co do opryszczki - zawsze, gdy nie byłam w ciąży zwyczajnie wydrapywalam, gdy tylko się zaczynała. Poważnie. Dzień że strupem wtedy i po bólu. Ale gdy pojawiła się, kiedy byłam w ciąży, użyłam hascoviru, nie wiedząc, czy mogę, czy nie, bo się nie znałam. Wyszło, że mogłam i zeszło szybko. Plus oczywiście w dzień jak wychodziłam to plaster, żeby się bakterie nie dostawały. Z tydzień to miałam. Niestety, jestem podatna na ten badziew, w naszej rodzinie ja i tak mam najrzadziej, siostry mają czasami całe wargi i górna, i dolną. Wtedy wyglądają jak glonojady :)

Ja zrobiłam na samym poczatku tylko betę w 26 i 28dc bo miałam w tym roku 2 ciąże biochemiczne i chciałam od razu widzieć jezeli by było znowu to samo.. I też mam doświadczenie, że beta mocno rosła az do 90000 mimo, że już wiedzialam że jest puste jajo płodowe.. wiec to też nic nie gwarantuje.

Hej dziewczyny [emoji6] mi weekend szybko zleciał. Mój był w domu więc miał kto o mnie dbać [emoji4] dziś tylko rano zostawił kakao koło łóżka. Jak wypije zanim wstanę to słabo mi się nie robi i poty nie zalewają. Dziewczyny czy Was też tak głowa boli? Mnie już tydzień boli, nasilenie bólu jest różne, czasami zależy od poty dnia. Ale generalnie tylko bym leżała przez tą głowę. Mdłości znośne, tylko co chwila bekam [emoji85] to jest masakra jakaś haha[emoji23]

Joszka mi lekarz kazał zrobić tylko jedna betę w celu potwierdzenia ciąży i od razu leki. Pytałam czy powtórzyć, w lekarz mówi że szkoda mojego stresu bo wie jak bardzo przeżywam. Teraz mam leki i jest zrobione wszystko co możliwe żeby kropek rósł zdrowo. Teraz tylko mam czekać i być dobrej myśli. W poprzedniej ciąży beta przyrastała, a i tak serduszko przestało bić w 8tc[emoji3525]

Ja już po becie, wyniki wieczorem. I wieczorem pierwsza wizyta u gina, na razie na Luxmed, do prywatnego zacznę chodzić od 2 miesiąca, jak poprzednio :)

Co do opryszczki - zawsze, gdy nie byłam w ciąży zwyczajnie wydrapywalam, gdy tylko się zaczynała. Poważnie. Dzień że strupem wtedy i po bólu. Ale gdy pojawiła się, kiedy byłam w ciąży, użyłam hascoviru, nie wiedząc, czy mogę, czy nie, bo się nie znałam. Wyszło, że mogłam i zeszło szybko. Plus oczywiście w dzień jak wychodziłam to plaster, żeby się bakterie nie dostawały. Z tydzień to miałam. Niestety, jestem podatna na ten badziew, w naszej rodzinie ja i tak mam najrzadziej, siostry mają czasami całe wargi i górna, i dolną. Wtedy wyglądają jak glonojady :)
Kurde ja już się ja czytałem że to jest niebezpieczne w ciazy :(
Teraz sie bede przejmowac :/ Mój cale Zycie ma wiecznie opryszczki, ja zlapalam raz no i teraz drugi :/

Hej, dzisiaj z rana powtórzyłam test
F8B18804-293A-4CBB-8F77-6C3A5D8FB6DB.jpeg
poleciał SMS do lekarza, czekam na wiadomość zwrotną z datą wizyty, ale myślę, że to będzie już w listopadzie🤔

Hej dziewczyny [emoji6] mi weekend szybko zleciał. Mój był w domu więc miał kto o mnie dbać [emoji4] dziś tylko rano zostawił kakao koło łóżka. Jak wypije zanim wstanę to słabo mi się nie robi i poty nie zalewają. Dziewczyny czy Was też tak głowa boli? Mnie już tydzień boli, nasilenie bólu jest różne, czasami zależy od poty dnia. Ale generalnie tylko bym leżała przez tą głowę. Mdłości znośne, tylko co chwila bekam [emoji85] to jest masakra jakaś haha[emoji23]

Joszka mi lekarz kazał zrobić tylko jedna betę w celu potwierdzenia ciąży i od razu leki. Pytałam czy powtórzyć, w lekarz mówi że szkoda mojego stresu bo wie jak bardzo przeżywam. Teraz mam leki i jest zrobione wszystko co możliwe żeby kropek rósł zdrowo. Teraz tylko mam czekać i być dobrej myśli. W poprzedniej ciąży beta przyrastała, a i tak serduszko przestało bić w 8tc[emoji3525]
Mnie głowa nie boli :) też weekend mi szybko zleciał, w sumie mało w domu byłam:)

reklama
Hej :)
Wracam właśnie z laboratorium z mdlosciami takimi ze zaraz schowam sie gdzies w krzaki 🙈
Pytałam o cenę cytomegali i jest to 36,90 za igG i 36,90 za igM :) Wiec ja bede na dniach robic.
Mnie dzis mdlosci obudzily o 5:30, wredoty jedne :( pokrecilam sie do 7 i poszlam spac dalej, wlasnie wstalam. Moj syn zostal w domu, bo zasmarkany po sam pas. Maja teraz zakaz pojawiania sie w szkole chocby z katarem, a mlody jest mistrzem przeziebien, wiec w tym roku wiecej go nie ma, niz jest w szkole. Czekam tylko, az ktos sie przywali o te niska frekwencje :(

Do góry