6t2d więc szybko mam dolegliwości.W którym Ty jesteś tygodniu że już takie dolegliwości masz? Trzymaj się jakoś, za jakiś czas przejdzie
Dlatego nie wracaj na miesiąc bo się zdenerwują, ktoś cię będzie szkolil pozmieniała ludziom obowiązki a potem zaraz pójdziesz na zwolnienie. Jak nie chcesz mówić jeszcze to idź na trochę na wychowawczy.
reklama
Jak pójdę na wychowawczy, to też będą wiedzieli od razuW którym Ty jesteś tygodniu że już takie dolegliwości masz? Trzymaj się jakoś, za jakiś czas przejdzie
Dlatego nie wracaj na miesiąc bo się zdenerwują, ktoś cię będzie szkolil pozmieniała ludziom obowiązki a potem zaraz pójdziesz na zwolnienie. Jak nie chcesz mówić jeszcze to idź na trochę na wychowawczy.
Mała.czarna
Fanka BB :)
U mnie baraziePowiem wam że gdyby nie beta, to bym wątpliła czy w ogóle jestem w tej ciążynie mam nadal żadnych objawów i kompletnie nie czuję się ciążowo. Już sobie wkręcam, że może jest coś nie tak
Uwielbiam chleb z pomidorem wlasnie wraxam z targu i kupilam 1,5 kgHej dziewczyny wczoraj umierałam od rana do nocy. Cały dzień praktycznie przeleżałam. Wymiotowałam... A jak wstawałam to słabo mi się robiło poty oblewały, musiałam się polozyc. I tak cały dzień... Trochę dało mi to nadziei że będzie dobrze, bo identycznie się czułam z synem w ciąży do 12tc.
Dzisiaj rano do łóżka mój najlepszy najukochańszy konkubent przyniósł mi kakao i bułeczkę to jak wstałam to mnie tylko mdliło ale nie było mi słabo i nie było potów i zaczynam jeść chleb z masłem i pomidorem i pieprzem, tak jak z synem
Życzę Wam miłego dnia, spokojnego
Mała.czarna
Dzien dobry wszystkim Mnie juz piersi zaczynja bolec od gory jak szlam po schodach i troche "skakaly" to az musialam je zlapac taki bol
Pozatym zaczynaja mi siw nasilac mdlosci tak skokowo lapie mnir czasem tak ze mam wrazenie ze nie wytrzymam.
Pozatym zaczynaja mi siw nasilac mdlosci tak skokowo lapie mnir czasem tak ze mam wrazenie ze nie wytrzymam.
Ja bym sprawidziłam ile mam urlopu do wykorzystania. Urlop wypoczynkowy nalicza się z góry, czyli 1stycznia nalicza się 20 bądź 26 dni. Chyba, ze to Twoja pierwsza praca to inaczej się liczy. Możliwe ze masz jeszcze pare dni za 2020 rok i poprostu bym go wybrałaA nie wiecie jak to zrobić w moim przypadku?
Mam na czas nieokreślony, we wrześniu skończył mi się macierzyński, do 19 października jestem na urlopie wypoczynkowym, ale mały wciąż choruje i pomyślałam, żeby jednak nie wracać do pracy, skoro i tak za kilka miesięcy znowu zniknę.
Nie wiecie, jak to rozwiązać, jeśli dopiero 24 października mam potwierdzenie ciąży? Iść na chorobowe? Co robić, żeby im, czyli pracodawcy nie mydlić oczu, a jednocześnie nie musieć wracać do pracy?
nice-girl
Masz roczne dziecko, czemu wychowawczy ma im sugerować ze jesteś w ciąży. A kto się ma zająć tym rocznym dzieckiem? Powiedz że chcesz zostać jeszZe trochę z dzieckiem i tyle.Jak pójdę na wychowawczy, to też będą wiedzieli od razu
joszka
Ja też bym wzieła urlop wypoczynkowy albo 1 miesiąc bezpłatny wychowawczy, a jak by sie dopytywali to bym powiedziała, że jeszcze ogarniacie opiekę nad dzieckiem bo plany się zmieniły (w sumie będzie to po części prawda).
Moja kierowniczka, którą zastępuje skonczyła macierzyński pod koniec lipca i do tej pory wybiera urlop wypoczynkowy, który jej się kończy i będzie chciała pewnie przedłuzyc na bezplatny wychowawczy.
Jak u mnie wszystko sie powiedzie, to bym chciała pracowac do połowy grudnia i pewnie dyrektor będzie próbował ją ściągnąć do pracy. Dlatego jak będzie już serduszko to od razu mówie dyrektorowi, zeby miał czas na ustawienie planu działania, a szczerze mówiąc nie wyobrażam sobie przekazywac swojego stanowiska w trybie zdalnym nowemu pracownikowi..u nas samo nadanie wszystkich upoważnień, dostępów, pełnomocnictw trwa ok. 6 miesięcy..
Moja kierowniczka, którą zastępuje skonczyła macierzyński pod koniec lipca i do tej pory wybiera urlop wypoczynkowy, który jej się kończy i będzie chciała pewnie przedłuzyc na bezplatny wychowawczy.
Jak u mnie wszystko sie powiedzie, to bym chciała pracowac do połowy grudnia i pewnie dyrektor będzie próbował ją ściągnąć do pracy. Dlatego jak będzie już serduszko to od razu mówie dyrektorowi, zeby miał czas na ustawienie planu działania, a szczerze mówiąc nie wyobrażam sobie przekazywac swojego stanowiska w trybie zdalnym nowemu pracownikowi..u nas samo nadanie wszystkich upoważnień, dostępów, pełnomocnictw trwa ok. 6 miesięcy..
Ostatnia edycja:
Domi_Polka
Odebrałam wynik - 1033
joszka
Jeżeli beta prawidłowo przyrasta to wczoraj mogła wynosić ok. 750 i wtedy faktycznie nie widać na usg nawet pęcherzyka [emoji4]
Odebrałam wynik - 1033
reklama
Domi_Polka
Hmmm sprawdzę w poniedziałek jak beta przyrasta bo dopiero w poniedziałek pobiorę w pracy. jeśli faktycznie tak mówisz to może powinnam przestać się martwicJeżeli beta prawidłowo przyrasta to wczoraj mogła wynosić ok. 750 i wtedy faktycznie nie widać na usg nawet pęcherzyka [emoji4]