reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2021

Laski a jak u Was zw sportem? Ja po 2 poronieniu schudlam 10 kg, jeszcze troche powinnam ale wiadomo ze teraz juz nie schudne ale nie chce przytyc jakos super duzo. Macie zamiar uprawiac jakis sport?
Ja specjalnie typem sportowca to nie jestem, ale póki co to w pracy dużo chodzę, no i jak mam wolne to też spaceruje, ale raczej poza tym nie wiele robię, raz na jakiś czas na rower wyskoczę :p nie wiem co polecic, może na YouTube jakieś fajne ćwiczenia znajdziesz dla kobiet w ciąży :)

reklama
Laski a jak u Was zw sportem? Ja po 2 poronieniu schudlam 10 kg, jeszcze troche powinnam ale wiadomo ze teraz juz nie schudne ale nie chce przytyc jakos super duzo. Macie zamiar uprawiac jakis sport?
Ja w zimę na nartach biegowych bardzo dużo jeżdżę, ale w tym roku trzeba będzie na spokojnie, bardziej na piesze łażenie po górach się przestawię ale całkiem zasiąść na kanapie nie zamierzam :)

reklama
Do góry