reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2021

mnie czasem cos zakluje, ale glownie to odczuwam sennosc.. jestem przymulona i czuje ze nie trybie najlepiej😅 w pracy dzis nie moge sie po angielsku wyslowic.

reklama
To za ile dni moge otworzyć picolo? 😎
Jak dla mnie już możesz wypic, za wszystkie staraczki 😅🥳
A jak to jest czy jak się nie jest w ciąży to nie ma szans że ta kreska nawet blada pojawi się po czasie? Bo właśnie tego bladziocha odczytałam po jakieś godzinie od zrobienia testu, bo jak robiłam to jeszcze zaspana byłam i ciemno było i go nie dojrzałam

Jak dla mnie już możesz wypic, za wszystkie staraczki 😅🥳
A jak to jest czy jak się nie jest w ciąży to nie ma szans że ta kreska nawet blada pojawi się po czasie? Bo właśnie tego bladziocha odczytałam po jakieś godzinie od zrobienia testu, bo jak robiłam to jeszcze zaspana byłam i ciemno było i go nie dojrzałam
Powiem Ci tak: ogolnie test po 5 min uznaje sie za nie wazny ale moje zdanie jest takie ze jak nie ma ciazy to kreski nie powinno byc :)
Ja sama raz odczytalam ten ktorego wstawiam tu zdjecie po godzinie i byla to ciaza niestety nie udana ale to juz bylo po terminie @. U ciebie pieknie widac :) przypomnij mi ile masz do @?

Załączniki

• received_364070850912254.jpeg
    received_364070850912254.jpeg
    313,8 KB · Wyświetleń: 143
reklama
Do góry