Starlights
Fanka BB :)
mnie czasem cos zakluje, ale glownie to odczuwam sennosc.. jestem przymulona i czuje ze nie trybie najlepiej w pracy dzis nie moge sie po angielsku wyslowic.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak dla mnie już możesz wypic, za wszystkie staraczkiTo za ile dni moge otworzyć picolo?
Błagam Was, jak Wy mnie kusicieKurcze, całkiem ładnie widać także wstępnie już bym się cieszyła
Niezły ten cień już! Na 10 na pewno byłoby już wyraźnie [emoji3526][emoji3059]Czułość 25, kupiłam już bardziej czułe ale chyba poczekam do terminu @ , za dużo stresu mnie to kosztuje, dodam zdjęcie cienia ale naprawdę trudno to uchwycić( kreska po lewej powinna pokazac plus)
Też zrobiła bym 10 jeśli przy 25 jest tak ładny cień to przy 10 powinno być dobrze widać.Błagam Was, jak Wy mnie kusicie
Poważnie, ten twój bladzioch nie taki blady, moj był taki, że prawie się go domyślałamBłagam Was, jak Wy mnie kusicie
Powiem Ci tak: ogolnie test po 5 min uznaje sie za nie wazny ale moje zdanie jest takie ze jak nie ma ciazy to kreski nie powinno bycJak dla mnie już możesz wypic, za wszystkie staraczki
A jak to jest czy jak się nie jest w ciąży to nie ma szans że ta kreska nawet blada pojawi się po czasie? Bo właśnie tego bladziocha odczytałam po jakieś godzinie od zrobienia testu, bo jak robiłam to jeszcze zaspana byłam i ciemno było i go nie dojrzałam
Daj sie skusicBłagam Was, jak Wy mnie kusicie