reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2021

Powiem Ci tak: ogolnie test po 5 min uznaje sie za nie wazny ale moje zdanie jest takie ze jak nie ma ciazy to kreski nie powinno byc :)
Ja sama raz odczytalam ten ktorego wstawiam tu zdjecie po godzinie i byla to ciaza niestety nie udana ale to juz bylo po terminie @. U ciebie pieknie widac :) przypomnij mi ile masz do @?
No właśnie więc do końca jeszcze nie wiadomo, okej to w takim razie zrobię jutro rano bo tak mnie kusicie żeby zrobić ze oszaleje :D
Rozumiem.. czyli dość wcześnie mi pokazało o ile to prawda. Do terminu @ 4 dni

reklama
Laski a jak u Was zw sportem? Ja po 2 poronieniu schudlam 10 kg, jeszcze troche powinnam ale wiadomo ze teraz juz nie schudne ale nie chce przytyc jakos super duzo. Macie zamiar uprawiac jakis sport?

reklama
A ja zrobiłam test w 29 dc, mam nieregularne i test negatywny :( tak bardzo bym chciała.
Przepraszam, ale musiałam założyć nowe konto (wcześniejszy Alexlicja2014) :) zapomniałam hasła i do emaila też 🤦‍♀️

Do góry