Ja wróciłam z młodą ze żłobka powiedziałam, że musze do toalety więc mąż przejął córkę, zrobiłam test i jak wyszłam z toalety to powiedziałam, że poraz drugi zostanie tatusiemZapytam dziewczyny, które już mają dzieci - jak poinformowalyscie mężów o tej drugiej ciąży? Ma urodziny w listopadzie, ale do tego czasu nie wytrzymam. Mamy rocznicę 5 listopada, ale też nie wytrzymam. Nie wiem, jak to fajnie ogarnąć, mając jedno zakatarzona dziecko w domu i męża na homeoffice :/
reklama
MiWiZu
Fanka BB :)
Mój się codziennie doytuje "jak moje żołnierzyki dały radę?" po prostu informuje że są II kreski i nic więcej - poinformujesz go o płci z przytupemZapytam dziewczyny, które już mają dzieci - jak poinformowalyscie mężów o tej drugiej ciąży? Ma urodziny w listopadzie, ale do tego czasu nie wytrzymam. Mamy rocznicę 5 listopada, ale też nie wytrzymam. Nie wiem, jak to fajnie ogarnąć, mając jedno zakatarzona dziecko w domu i męża na homeoffice :/
taki charakter nawet myślę, czy nie poczekać do tego listopadaZdziwiona jestem , że jeszcze nie powiedziałaś ja bym nie wytrzymała
Ale pewnie przy drugiej ciąży juz bedzie mocno widać brzuch w 10 tygodniu, prawda?
Ty na serio chcesz czekać do listopada?? Przepraszam, ale jestem w szoku, heh aż szczeka mi opadła podziwiam że byś wytrzymała, że w ogóle wytrzymalas i jeszcze nie powiedziałaśtaki charakter nawet myślę, czy nie poczekać do tego listopada
Ale pewnie przy drugiej ciąży juz bedzie mocno widać brzuch w 10 tygodniu, prawda?
Ale moim zdaniem to nie w porządku nie mówić przez tak długi czas mężowi o ciąży, w końcu to jest wasza wspólna sprawa. Myślę , że gdyby mąż Tobie nie powiedział o czymś ważnym to źle byś się z tym czuła. Moim zdaniem w małżeństwie trzeba wszystkim się dzielić i o wszystkim rozmawiać
mój sie przyzwyczaił do moich niespodzianek dziwnych, ale trochę racji masz, nie powinnam czekać miesiąca. Tylko wiesz jak to wyglada? Ja siedzę na kanapie wlasnie, dziecko chore chodzi wokół, a mąż siedzi naprzeciwko i pracuje. Nie czuje tej atmosferyTy na serio chcesz czekać do listopada?? Przepraszam, ale jestem w szoku, heh aż szczeka mi opadła podziwiam że byś wytrzymała, że w ogóle wytrzymalas i jeszcze nie powiedziałaś
Ale moim zdaniem to nie w porządku nie mówić przez tak długi czas mężowi o ciąży, w końcu to jest wasza wspólna sprawa. Myślę , że gdyby mąż Tobie nie powiedział o czymś ważnym to źle byś się z tym czuła. Moim zdaniem w małżeństwie trzeba wszystkim się dzielić i o wszystkim rozmawiać
Zawsze zostaje wieczór jak dziecko śpimój sie przyzwyczaił do moich niespodzianek dziwnych, ale trochę racji masz, nie powinnam czekać miesiąca. Tylko wiesz jak to wyglada? Ja siedzę na kanapie wlasnie, dziecko chore chodzi wokół, a mąż siedzi naprzeciwko i pracuje. Nie czuje tej atmosfery
Mała.czarna
Też uważam dokładnie tak samoTy na serio chcesz czekać do listopada?? Przepraszam, ale jestem w szoku, heh aż szczeka mi opadła [emoji6][emoji1787] podziwiam że byś wytrzymała, że w ogóle wytrzymalas i jeszcze nie powiedziałaś [emoji846]
Ale moim zdaniem to nie w porządku nie mówić przez tak długi czas mężowi o ciąży, w końcu to jest wasza wspólna sprawa. Myślę , że gdyby mąż Tobie nie powiedział o czymś ważnym to źle byś się z tym czuła. Moim zdaniem w małżeństwie trzeba wszystkim się dzielić i o wszystkim rozmawiać [emoji6]
Wiedziałam że musi być dobrzeKochane mam wyniki bety
18178,0
Porównałam z ostatnia, jestem spokojna
reklama
liska_94
Zrobiłam wszystkie badania na wizytę wtorkową, TSH podskoczyło mi do 3,5 Tuż przed ciążą miałam 1,9 na dawce letroxu 37,5. Ogólnie czuję się bardzo dobrze, ale od kilku dni mam takie chwile, że mnie mdli i mam straszną awersję do jedzenia, ale trwa to max kilkadziesiąt minut i przechodzi. Dzisiaj 6+1